Hírarchívum - 2012. november

Cliff Bleszinskit akarja a Ubisoft?

Cliff Bleszinski sosem csinált titkot belőle, hogy az Epic Games elhagyása után esetleg más kiadóhoz igazolna, a legutóbbi tweetje után viszont azonnal megindultak a pletykák: úgy fest, a Ubisoft megkörnyékezte a neves játékdizájnert, méghozzá nem is akárhogy.

Javítva jön a PC-s Assassin's Creed III

A Ubisoft megerősítette, hogy az Assassin's Creed III PC-s változata már javítva érkezik, ami annyit takar, hogy a játékban eleve benne lesznek azok a foltozások, amiket a konzolos verziók csak utólag kaptak meg. PC-specifikus finomítások is várhatók, ígérik a fejlesztők.

Ubisoft: drága a Wii U

A Ubisoft vezérigazgatója úgy tartja, a Nintendo drágán kínálja a Wii U-t, és ő személyesen nem is örül neki. A Nintendo platformjainak legnagyobb külsős pártfogója szerint nincs más lehetőségünk, mint azzal vigasztalni magunkat: egy iPadhez képest a tabletkontrolleres konzol még olcsó.

Kilenc új kép jött a Fuse-ról

Az Insomniac Games új játéka valami más lesz: nyoma sincs a platformelemeknek, a mesébe illő főhősöknek, a vicces történetnek, és a grafika is jóval realisztikusabb lesz. A Fuse éles váltásnak számít a stúdiótól, és erre csak rátesz egy lapáttal, hogy a játék multiplatform fejlesztés.

A Ubisoft bevásárolna a THQ címeiből

A THQ pénzügyi helyzete egyre nehezedik, nem kizárt, hogy a kiadó kénytelen lesz megválni néhány címétől a túlélés érdekében. A Ubisoft vezérigazgatója szerint, az iparágban rendre nehézségei támadnak valakinek, előfordul az ilyen, viszont ők szívesen bevásárolnának a THQ játékaiból.

Splinter Cell: Blacklist - új gameplay jelenet

Az E3-as demót már vagy húsz különböző tálalásban láttuk, a Splinter Cell: Blacklist legutóbbi kedvcsinálója viszont végre eddig nem látott jelenetet tartalmaz - még ha nem is túl hosszú darabbal van dolgunk. A Ubisoft új videósorozatot indít, amiben Sam Fisher mozdulatait mutatja be majd be.

Launch traileren a LEGO The Lord of the Rings

Már nem kell sokat aludni a Traveller's Tales legújabb LEGO-játékáig, melynek a lágyabb szívű Gyűrűk Ura-rajongók is örülhetnek. Ráadásul az egész eposzon végigível a történet, számos ismerős karaktert felvonultatva. Hosszú az út a gyűrű megsemmisítéséig.

Az első napon 220 millió dollárt termelt a Halo 4

Abszolút kasszasiker a Halo 4. A Microsoft nem vétett hibát, amikor a 343 csapatát bízta meg Master Chief új kalandjának elkészítésével, az új rész olyan szórakoztatóipari nagyágyúkat előzött meg az első napi bevételt tekintve, mint a legutóbbi Harry Potter-film vagy éppen a Bosszúállók-mozi.

Tomb Raider - ilyenek lesznek a gyűjtői kiadások

Lara Croft nem csupán videojáték-hősnő, hanem igazi legenda is. A vérbeli rajongók természetesen lenézően tekintenek az alapkiadásra, és egyből a kétféle speciális kiadás valamelyikébe ruháznak be. A 100 dolláros csomaghoz pöpec Lara-figura jár, de más finomság is akad a dobozban.

Elérhető a Need for Speed: Most Wanted demója

Bő két héttel a végleges változat megjelenése után végre elérhető a Need for Speed: Most Wanted próbaverziója PSN-en és Xbox Live-on. Négy álomverda volánja mögött szaggathatjuk fel Fairhaven City utcáit - ráadásul a megnyert Speed-pontokat átviheted a teljes játékba is.