Hírarchívum - 2012. május

Megjelent a PC-s Operation Raccoon City

Mindig is szerettél volna egy Resident Evil-játékkal nyomulni, ami nem valami jó? Nos, akkor az Operation Raccoon City a Te játékod, és az égető várakozásnak most már vége: a konzolos változatok után a Capcom végre a PC-sek rendelkezésére bocsátja az anyagot.

Cole, Snake és Drake a PlayStation All-Starban

Pár hete még csak félig hivatalos pletykaként közöltük a Cole, az InFamous főszereplőjének megjelenését a PlayStation All-Starban, most azonban már hivatalos a dolog. Meg még egy-két név. Igaz, ami igaz: egyre jobban felcsigáznak minket ott a Sonynál.

Készül a Tekken-film előzménye

A napi cooltúra betevőnket egy közepesen érdekes hír teszi ki. Valószínűleg olvasóink tetemes többsége nem látta még az első Tekken-filmet sem (szerencsére), ennek ellenére nagy örömmel újságolhatjuk el, hogy már készül hozzá az előzmény, csak rosszabb színészekkel.

600 ezren játszottak a Future Soldier-bétával

Biztosan számos Gamekapocs-olvasó is hozzátett ehhez a 600 ezerhez, Ca$h bátyánk pedig még meg is írta, mit tapasztalt lövöldözései során. A Ubisoft köszöni mindenkinek a részvételt, és közzétett néhány statisztikai adatot, ami felett csámcsoghatunk a szombat reggeli későn elfogyasztott kávé mellett.

The Amazing Spider-Man - így működik a web rush

Nem volt elég az időlassításból a Max Payne 3 alatt? Akkor örömhírrel szolgálhatunk, ugyanis a The Amazing Spider-Manben is lesz ilyen. Kedvenc Pókemberünk jóval taktikusabban vághat neki a küzdelemnek a web rush használatával, ebből kaphatunk most ízelítőt.

The Elder Scrolls Online - csoportok előnyben

A The Elder Scrolls Online fejlesztőinek ígérete szerint a játékuk az MMO-k következő generációját képviseli majd, mely számos változtatást ígér a jelenlegi bevett szokásokhoz képest. Ezen felül igyekeznek megtartani a sorozat ismert és bevált küldetésrendszerét is.

XCOM: Enemy Unknown - modern időkhöz igazítva

Amikor egy-egy régi címből készítenek modern változatot, mindig kérdések sokasága merül fel. Vajon az eredeti formula még ma is működőképes lenne? Mennyire kellene megváltoztatni ahhoz, hogy az legyen? Ha változtatunk, tetszeni fog a rajongóknak? Nehéz ügy...

FPS-nagyágyúk előzetesei a BL-döntő alatt

Mire jó egy olyan sportesemény, amit Európa tetemes része valószínűleg nézni fog? Nos, nyilvánvalóan reklámok elhelyezésére. Bár arra nem kell számítani, hogy itthon Medal of Honor: Warfighter trailert fogunk látni a szünetben, külföldön viszont igen. Meg Call of Dutyt.

Arkham City - traileren Harley Quinn bosszúja

Kissé idegesítő, talán irritáló is, de legalább formás a popsija. Ő Harley Quinn, Joker legnagyobb rajongója, akinek bosszúja külön DLC-t kap. Az előzetes egészen filmszerű és ütős, még a legújabb Batman-film trailere mellett is megállná a helyét. Felkeltette az érdeklődésünket, na!

Forza Horizon - dobozfotó, képlopat

A játék, amiről nem olyan régen még semmit nem tudtunk, és most se tudunk annál sokkal többet. A semmiből bukkant fel, azonban aggódnunk nem kell: dobozfotó már van, így legalább információk nélkül is tudjuk majd, mit kell levennünk a polcról a megjelenés után.