Hírarchívum - 2012. május

LEGO Batman 2 - videón a nyitott világ

Újra mozgásban a LEGO Batman 2: DC Super Heroes. A Warner ezúttal a játék nyílt világát prezentálja a rajongóknak. Nem csupán a denevérembert irányíthatjuk benne, hanem egy sor másik hőst is - egyenesen a DC képregényekből. A legjobb LEGO játék készül?

Kung Fu Superstar - harcművész-játék Kinectre

A Fighters Uncaged annyira rossz volt, hogy azóta látszólag a fejlesztők nem mernek verekedős játékot készíteni. Ennek azonban vége a Kung Fu Superstar megjelenésével, ahol igazi hollywoodi harcművészt alakíthatunk, aki filmes díszletek között mutatja meg tudását.

Angry Birds Heikki bejelentés közeleg

Ahogy azt korábban is lehetett tudni, a Rovio jelenleg az Angry Birds új, Forma 1-tematikájú epizódján dolgozik - legalábbis az biztos, hogy az Angry Birds Heikki középpontjában a dühös madarak mellett Heikki Kovalainen, a száguldó cirkusz pilótája áll majd. A finnek június közepén jelentik be az új részt.

Óriási fizetéseket kaptak az ex-Infinity Wardosok

További információkra derült fény az ex-Infinity Wardos srácok és az Activision közötti perben. Az Infinity Wardnál a vezetőség és a csúcson lévő többi munkatárs hatalmas fizetéseket és bónuszokat kapott, az informatikai vezetőt e-mailek feltörésére kérték Bobby Kotickék.

E3 2012: Jöhet a Castlevania: Lords of Shadow 2 is

Új információk láttak napvilágot a tegnap már kivesézett Castlevania: Mirror of Fate-tel kapcsolatban, egyúttal ma már a Castlevania: Lords of Shadow 2 készültéről is szólnak a pletykák. Nagyon úgy fest, hogy az E3-on duplán tér vissza a Konami klasszikus sorozata. Örülünk?

Bullet Run - multiplayer shooter a Sonytól

Pontosabban a Sony Online Entertainmenttől, és csak PC-re. Furcsa kombináció, ugye? Mindenesetre a Bullet Run ez lesz, amit némileg a Battle Royale és a The Hunger Games ihletett. De kaptunk egy előzetest, ami többet mond sok-sok szónál, amit amúgy sem tudnék leírni.

Nincs gond az Aliens: CM fejlesztésével

Tegnap jelentette be a Gearbox az Aliens: Colonial Marines hivatalos megjelenési dátumát, melyet sokan csalódásként éltek meg, hiszen még idén számítottak a játékra. A Gearbox szerint minden rendben van, és a teljes fejlesztési idő nem több a Borderlandsénál.

XCOM: Enemy Unknown - ilyen lesz a bázis

Habár úgy látjuk, a Gamekapocs közönségének nagy részét nem mozgatja meg annyira az új XCOM-stratégia, mint minket, azért próbálkozunk. Most végre betekintést nyerhetünk csapatunk központjába, a játék szívébe, az XCOM által használt szuper hight-tech bázisra.

Forza Motorsport 4 - előzetesen a Porsche DLC

Ma jelent meg a Forza 4 legfrissebb letölthető tartalma, mely a kultikus német sportautógyár klasszikus verdáit teszi elérhetővé a játékban. Ha hiányoltad a Porschékat az alapjátékból, itt az idő, hogy magadévá tedd a csomagot Xbox Live-ról. Trailerünk is van.

E3 2012: Castlevania: Mirror of Fate bejelentés?

Egyelőre még nem tisztázott, hogy a Castlevania milyen formában térhet vissza, ami érthető is, hiszen egyelőre pletykaként tekinthetünk arra, hogy mi rejtőzik a Konami által levédetett Mirror of Fate domainnév mögött. Egyes források szerint egy 3DS-re érkező 2D-s mellékágat takar.