Hírarchívum - 2012. május

Beyond Good & Evil 2 - újabb képhármas

Valaki folyamatosan szivárogtatja a látnivalókat a Beyond Good & Evil folytatásáról, de miután a játékot csak a következő generációs platformokra ígérik a készítői, ne vegyünk rá mérget, hogy akkor is így fest majd az anyag, mikor leghamarabb jövőre megjelenik. Itt van három új kép belőle, csekkoljátok!

Szeptemberben jön az NHL 13

Az EA Sports Canada a napokban bejelentette, hogy mint mindig, most is szeptemberben landol a boltok polcain az NHL 13. A játék több fontos újítással is várja a rajongókat, a fejlesztők ezúttal főleg a fizikára és a mesterséges intelligenciára gyúrtak rá - előzeteseink is vannak már.

Az élen nyitott itthon a Diablo III

Valószínűleg egy percig sem gondolta senki, hogy a Diablo III nem arat fényes sikert itthon, a játék jött, látott és tarolt, azonnal a játékeladási toplista élén nyitott, miközben a múltkori első helyezettünk, a TERA egy huszárvágással sereghajtóvá vált. Ő zúgott a legnagyobbat a héten.

Ghost Recon: FS launch party lesz a jövő héten

A Ghost Recon: Future Soldier megjelenése apropójából launch partyt szervez a jövő hétre a játék hazai forgalmazója. A bulinak a játékos összejövetelek Mekkája, a Club 4 Players ad otthont, és aki részt vesz rajta, értékes nyeremények gazdája és érdekes bemutatók részese lehet.

Magyar feliratos lesz az Assassin's Creed III

A játékok magyar feliratozásával kapcsolatban állandóan kérdésekkel bombáznak minket, örülünk, ha ezeknek egy részét maguk a hazai forgalmazók válaszolják meg. Igen, a jó hír az, hogy az Assassin's Creed harmadik része minden platformon magyar felirattal lát napvilágot!

Gameplay trailert kapott a Far Cry 3, jön a béta

Menekülős, ügyességi részekkel tűzdelt jelenetet vehetünk szemügyre a Far Cry 3-ból, a GameTrailers exkluzív gameplay trailerre tehette rá a mancsát a minap. A kedvcsináló kiadása mellett a Ubisoft bejelentette, hogy a nyár folyamán kéthetes bétatesztet indít a többjátékos módhoz.

Traileren a Medal of Honor: Warfighter is

A tegnapi futballünnep másik vendégszereplője a Medal of Honor: Warfighter volt, aminek a fejlesztői a nagy riválishoz hasonlóan egyperces trailerrel igyekeztek meghozni az FPS-rajongók kedvét a majdani vásárláshoz. Itt is vegyesen vannak régebbi és újabb jelenetek, szemezgessünk!

Call of Duty: Black Ops II - itt a második trailer

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a tegnap esti Bajnokok Ligája döntő szünetében levetítették a Call of Duty: Black Ops II második gameplay jeleneteket tartalmazó előzetesét. A trailer rövid, pontosan egyperces, ehhez mérten egy-két új vágókép fért bele az eredeti trailer legjobb pillanataival.

Nem rajong a next-genért a Heavy Rain készítője

A következő generációs konzolokkal kapcsolatos nyilatkozatokból szépen kiderül, melyik fejlesztőt érdekli igazán a technika, és melyiket nem. Cliff Bleszinski például Avatar-szintű grafikát akar, míg David Cage azt mondja, neki mindenre elég az, amit a PlayStation 3 nyújtani tud.

Most akkor ki dolgozik a Dead Island 2-n?

A napokban több pletyka és félinformáció került napvilágra, melyek azt feltételezték, hogy a Tech Island helyett a Spec Ops-játékok fejlesztője, a Yager készítené a Dead Island folytatását. A kiadó Deep Silver azonban jött, és rendet rakott a fejekben. Így most nem tudunk semmit.