Hírarchívum - 2013. április

Far Cry 3: Blood Dragon - megszólal Michael Biehn

A VHS-érát idéző Far Cry 3: Blood Dragon szinkronban is erős lesz, maga Michael Biehn adja főszereplőnk hangját. Az Aliens és a Terminator mára jócskán megöregedett sztárja önmagában felidézi a 80-as éveket.

Batman: Arkham Origins - kik a főgonoszok?

Már a Batman: Arkham City megjelenése előtt is imádtunk találgatni, hogy a készítők milyen főgonoszokkal eresztik majd össze Batmant, és nem lesz ez másképp az Arkham Origins esetében sem.

Star Trek - az autentikus hangzásért

A Star Trek: The Video Game készítői nem spóroltak a hangzáson, a játék zenéje és szinkronja is azok segítségével készült, akik közreműködtek a film munkálataiban, vagy éppen szerepeltek a moziban.

Így nézett ki a Sega Pluto?

Egy magát volt Sega-alkalmazottnak mondó úriember közzétett néhány fotót a Sega Plutóról, ami a Sega Saturn beépített Netlink modemmel szerelt változata lett volna. Nem került piacra, és csak két prototípus létezik belőle.

Kiábrándító évet zárt a Capcom

Noha végleges számok még nincsenek a Capcom elmúlt pénzügyi éve kapcsán, de a kiadó előzetes becslései nem sejtetnek túl sok jó hírt. A japán vállalat hárompontos tervvel javítana jövőre.

Beyond: Two Souls - íme, a dobozkép

A Sony végre bemutatta a Quantic Dream legújabb alkotásának végleges borítóját. A Beyond: Two Souls egy hamisítatlan lélektani alkotás lesz - a bitang jó látvány mellett az érzelmeinkre is hatással lesz.

Microsoft Zoo - képeken a törölt állatkertes cím

Egy időben a Frontier Developments a Zoo Tycoon szellemi utódján szorgoskodott, ám a Microsoft Zoo munkálatait idő előtt leállították. Az ötletek egy részét a Kinectimalsban láthattuk viszont. Nézzük meg közelebbről!

Monster Hunter MMO-t kap Kína

A Capcom bejelentette, hogy Kínában hamarosan útjára bocsájtja a Monster Hunter Online-t, amely egy free-to-play modellben játszható MMO lesz a népszerű frencsájz alapján. Nem is néz ki rosszul.

Érkezik az Air Conflicts: Vietnam

A bitComposer Games bejelentette, hogy már készül az új Air Conflicts, amely a vietnami háború borzalmait dolgozza fel - madártávlatból. A repülős cím PlayStation 3-on teszi tiszteletét a harmadik negyedévben.

Battlefield 4 - teaseren a Battlelog 2.0

A DICE marketinggépezete nem áll le: most egy teaser kép formájában csodálhatjuk meg a jelentős ráncfelvarráson átesett Battlelog 2.0-t, azaz a Battlefield 4 közösségi rendszerét.