Hírarchívum - 2013. április

Infinite Crisis - bemutatkozik Zatanna

Újabb karakterbemutató érkezett az Infinite Crisishoz, ez Zatannát mutatja be a nagyérdeműnek. Aki nem tudná, a hölgy illuzionista, és azt varázsol elő, amit csak szeretne - még nyúllá is változtathatja az ellenfeleit!

MotoGP 13 - képek és gépigény

A Milestone pályabemutatásba kezdett az új screenshotok segítségével: a képeken a jerezi, a sepangi és a Laguna Seca-i helyszínek elevenednek meg. Fény derült a PC-s verzió rendszerkövetelményeire is.

Watch Dogs - mit tud a PS4-es verzió?

A Watch Dogs egyike azoknak a címeknek, amely az év végén érkezik, és a jelenlegi generációs gépek mellett PlayStation 4-re is megjelenik. Vajon a Ubisoft mennyire használja ki az erősebb hardver előnyét?

Dark Skyline alcímmel jön az új Call of Duty?

Állítólag a hivatalos Call of Duty-weboldalon pár percig futott egy visszaszámláló, amely a következő rész leleplezésének idejét mutatta, pluszban az alcímre is fény derült általa. Mégsem a Modern Warfare 4 jön ősszel?

GRID 2 - részletek a mesterséges intelligenciáról

A Codemasters nem csak azt szeretné elérni, hogy a riválisaink jellegzetes viselkedéssel és furcsa szokásokkal legyenek megáldva, hanem szükségszerűen, külső nyomásra taktikát is válthatnak.

Earth Defense Force 4 - új előzetes

Viszonylag régen adtunk már hírt az Earth Defense Force 2025 néven is ismert alkotásról. A legutóbbi hírek szerint júliusban jelenik meg a program, melyben a Földet megszálló óriásrovarokkal gyűlik meg a bajunk.

PS Vitára is megjelenhet a Sly Collection

Úgy fest, hamarosan újabb PS Vita-bejelentést hallunk, igaz, ez sem tartogat túl sok újdonságot: minden jel arra mutat, hogy a 2010-ben PS3-ra megjelent Sly Collection a kézikonzolon is tiszteletét teszi.

Nagyon sötét képek az új Amnesiáról

Elvileg két hónapon belül meg kell jelennie az Amnesia: A Machine for Pigsnek, így a közeljövőben jó eséllyel záporoznak majd a látnivalók a játékból - ahogy most is érkezett öt screenshot belőle.

Szép nyereséget termelt a Heavy Rain

A Quantic Dream pénzügyi igazgatója szerint a Heavy Rain szép nyereséget termelt a Sony számára, ebből kifolyólag pedig az a felvetés is alaptalan, miszerint az innováció nem kifizetődő.

World of Tanks-játékosok, cseréljetek jelszót!

A Wargaming még pénteken jelentette be, hogy hackertámadás érte az adatbázisait, amiért a World of Tanks játékosainak azonnali jelszócserét javasol. A pénzügyi adatok biztonságban vannak az ígéretek szerint.