Hírarchívum - 2013. április

Ellenségmustrán a Dragon's Dogma: Dark Arisen

A múlt heti első adag után megérkezett a Dragon's Dogma: Dark Arisen második ellenségmustrája. Ezúttal olyan szörnyek kerülnek terítékre, mint a Strigoi, a Living Armor és a félelmetes Gazer. Kössük fel az alsóneműt!

The Evil Within - az első részletek

Ma délután a Bethesda Japan bemutatta Shinji Mikami legújabb alkotását, a The Evil Withint. A hétfői konkrétumok előtt némi infómorzsa azért jutott a hétvégére is - vessük bele magunkat!

E3 2013: Leleplezik az új Call of Dutyt

Az Activision közösségi menedzsere, Dan Amrich szerint legkésőbb az idei Electronic Entertainment Expón fedhetik fel a legújabb Call of Dutyt. Habár még a Black Ops 2 szavatossága sem járt le.

Vitára is megjelenik a Jak and Daxter Collection

PS3-ra már február óta kapható a klasszikus Jak and Daxter-címeket tartalmazó HD-gyűjtemény, és a Sony ma bejelentette, hogy a PS Vita-tulajoknak sem kell nélkülözniük a csomagot. Júniusban érkezik a handheld verzió.

Érkezik a Skyrim: Legendary Edition?

Egy lengyel kiskereskedő idő előtt megszellőztette a The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Editiont, amely az alapjátékon felül az összes DLC-t tartalmazhatja egy csomagban. Itt van, amire mindenki várt?

Videókon a 3DS sikervárományos címei

A Nintendo Direct-féle bejelentések után olyan 3DS-es címekből kaptunk gameplay videókat, mint a Mario & Luigi: Dream Team, a Donkey Kong Country Returns 3D, az új Zelda és az Animal Crossing: New Leaf.

Amerikában is népszerű az új BioShock

Az előzetes riogatásokkal ellentétben nem zárt olyan rossz márciust az amerikai játékpiac, igaz, túl sok örömre így sem volt oka. A hónap legkeresettebb játéka a BioShock Infinite volt, a konzoloknál megint az Xbox 360 tarolt.

Itt a Bethesda-bejelentés: The Evil Within

Nos, új Wolfenstein nincsen, viszont a másik tipp bejött: a Bethesda ma (újra) bemutatta Shinji Mikami új horrorjátékát, a Project Zwei-t: a játék The Evil Within címmel fog futni, további részletekre hétfőn számíthatunk.

Jó negyedéve volt az Xboxnak

A Microsoft közzétette a harmadik negyedéves pénzügyi eredményeit, amiből kiderül, hogy az Xboxot is magába foglaló Entertainment and Devices divízió kifejezetten szépen teljesített az elmúlt három hónapban.

Traileren a Ride to Hell: Retribution

Csupa érdekes kérdést vet fel a Deep Silver két héttel ezelőtti bejelentése, mely szerint a 2009-ben egyszer már elkaszált Ride to Hell munkálatait mégis befejezi, hogy aztán júniusban megjelenhessen a játék.