Hírarchívum - 2013. április

Már építeni is lehet a Curiosity kockáját

Peter Molyneux ismét csavar egyet a társadalmi kísérletnek szánt játékkoncepcióján: most már építeni is lehet a Curiosity kockáját, jóllehet a lényeg éppen az, hogy a játékosok teljesen lebontsák azt.

Új pályacsomagot kap a Gears of War: Judgment

A jövő héten Gears of War: Judgment-pályacsomagot is kapunk, jóllehet egy hétig csak a season pass-tulajok tölthetik le az új DLC-t. A Call to Arms három térképet és egy új játékmódot hoz magával.

Előzetesen az új Iron Man-játék

Jövő héten kerül mozikba a harmadik Vasember-film, ezúttal viszont egy mobiljátékot kapunk mindössze adaptáció címén - ami persze nem is olyan nagy baj. Most egy új trailert tudunk mutatni belőle.

Star Trek - így készült a történet

Alacsonyan szállnak a Star Trek: The Video Game fejlesztői diskurzusai, az autentikus hangzást bemutató videó után most a sztori megalkotásáról beszélnek a Digital Extremes munkatársai. Jövő héten megjelenés!

Dátumot és trailert kapott a Van Helsing-játék

A magyar Neocore Games bejelentette, hogy már előrendelhető a gótikus noir stílusjegyekkel megáldott akció-RPG-je, a The Incredible Adventures of Van Helsing. Végre befutott a PC-s megjelenési dátum is.

Nyugatra érkezik a Monster Hunter Online

Így legyen ötösünk a lottón. A héten azért rimánkodtunk, hogy a nemrégiben bejelentett Monster Hunter Online Kína mellett Európában is tiszteletét tegye, erre tessék! Hamarosan mi is kipróbálhatjuk a CryEngine 3-as címet.

Friss képeken a Far Cry 3: Blood Dragon

Őszintén mondjuk, sajnáljuk a mai fiatalokat. Ők még nem ismerték a hangalámondásos VHS-filmeket, a piperkőc főhőssel megspékelt blőd sztorikat és a B-kategóriás akciót. A Far Cry 3: Blood Dragon ennek az érának állít emléket.

Lezárult az aukció a THQ fennmaradó címeire

Április tizenötödikén lezárult a THQ fennmaradó frencsájzainak elárverezése - derült ki a minap nyilvánosságra került jogi dokumentumból. A csődbe jutott kiadó nagyjából 7 millió dollárt nyert az aukcióval.

XCOM - (újra)bejelentésre készül a 2K Games

A VideoGamer magazin rejtélyes csomagot kapott a 2K Gamestől, amely arra utal, hogy a kiadó hamarosan újra bejelenti a korábban XCOM-ként ismert játékot. A pletykák szerint már külső nézetes, taktikai shooterről van szó.

Splinter Cell: Blacklist - befutott a borítókép

A Ubisoft bemutatta Sam Fisher következő kalandjának hivatalos dobozfotóját. Ennyi a hír konkrét tartalma, de a rajongók bizonyára elidőznek majd a részleteken. A Splinter Cell: Blacklist augusztus végén érkezik.