Hírarchívum - 2013. május

EA: 2017-ig támogatjuk a mostani konzolokat

Az Electronic Arts pénzügyi igazgatója elmondta, hogy a kiadó körülbelül még négy évig akarja támogatni a PlayStation 3-at és az Xbox 360-at. Nem kizárt, hogy a Wii U is közrejátszik ebben.

Megvan a FIFA 14 megjelenési dátuma

Az EA Sports végre megerősítette a FIFA 14 megjelenési dátumát, bár az is igaz, hogy túl nagy meglepődést nem váltott ki a közönségből vele: a játék szeptember végén érkezik.

Egyelőre parkolópályán a Fight Night-sorozat

Az EA Sports egyelőre nem foglalkozik a Fight Night-sorozattal. Bár a jövőben biztosan visszatér majd a bokszolós széria, egy darabig a UFC-re szeretne koncentrálni a cég, ezt Andrew Wilson mondta.

Élőszereplős trailert kapott a Destiny

Új előzetest kapott a Destiny, ráadásul a Bungie nem cécózott, egy mindenki számára könnyen fogyasztható élőszereplős trailert rakott össze az online FPS-ről. Az E3-on gameplayt is kapunk.

Fejlesztői naplón a Splinter Cell: Blacklist

Újabb fejlesztői napló érkezett a Splinter Cell: Blacklistről, amiben a Ubisoft munkatársa a játék kooperatív módjáról beszél: mint kiderült, karakterfüggő, hogy milyen játékstílust kell alkalmaznunk majd.

Elárverezik az Atari címeit

Az Atari amerikai részlege ugyan egyben akarta eladni a címeit eredetileg, végül egyetlen potenciális vevő sem kínált annyi pénzt értük, ami megfelelt volna a számára. Most külön árverezik el őket.

Fél perc Saints Row IV

Minimális mennyiségű látnivaló érkezett a Saints Row augusztusban érkező negyedik részéről: egy félperces trailert és egy dobozborítót tudunk ma mutatni a rajongóknak. Csekkoljátok!

Dying Light - next-gen cím a Dead Island-csapattól

Most, hogy az új Xboxot is bemutatták, záporoznak a következő generációs konzolokat érintő játékbejelentések: most éppen a Techland rántotta le a leplet a saját next-gen címéről, a Dying Lightról.

Bemutatkozik a Need for Speed Rivals

Az EA ezúttal nem várta meg az E3-at, már most leleplezte az új Need for Speedet. A sorozat következő része sok-sok rendőrös üldözést ígér majd, és természetesen a next-gen konzolokon is tiszteletét teszi.

Mégis fejleszt Wii U-ra az EA

Nem sok jót sejtetett a Nintendo számára, mikor az Electronic Arts egyik alelnöke azt találta mondani, hogy a kiadó nem fejleszt jelenleg a Wii U-ra. Most kiderült, mégis fejleszt, csak nem olyan sokat.