Hírarchívum - 2013. május

Európába is idén jön a PlayStation 4

Gyakorlatilag biztosra vehető, hogy Európában is idén jelenik meg a PlayStation 4, ezt nemcsak különböző európai újságokban és boltokban kezdte el hirdetni a Sony, de a tegnapi BL-döntőn is.

Gran Turismo 6 - egy Nissan 370Z volánja mögött

A GTPlanet jóvoltából ismét megcsodálhatjuk mozgás közben a Gran Tusimo 6-ot. A képsorokon egy morcos Nissant hajtanak meg a Polyphony Digital fiktív pályáján, az Autumn Ringen.

Xbox One - achievement jár a tévézésért is?

Ez a hét már teljesen az Microsoft új üdvöskéjéről szól. Az elmúlt napokban számos feltételezés látott napvilágot a konzol egyéb funkcióiról is, s egyre jobban fókuszba kerül a tévézés. Vajon tényleg ez a jövő?

Battlefield 4 - mit tartalmaz a Deluxe kiadás?

Az alapkiadás mellett Deluxe Editiont is vásárolhatunk a Battlefield 4-ből. Több kiskereskedőnél már elő is rendelhető a csomag, melynek legimpozánsabb extrája egy pár valódi dögcédula lesz.

Még egy kép a Grand Theft Auto V-ről

Kiszivárgott egy kép a Grand Theft Auto V-ről, amely a játékbeli tengeralattjárót ábrázolja. Mi viszont a dolgok mögé látunk: direkt szivárogtatásról van szó, amit az Epsilon programnak köszönhetünk.

Számítógépekre is megjelenhet a Destiny

A Bungie biztosította a PC-seket afelől, hogy szemmel tartja a platformot és fontolgatja annak lehetőségét, hogy cross-platform MMO-ként bocsájtja útjára a Destinyt. Bár még nem erősítettek meg semmit.

Xbox One - a használt játékokról bővebben

Nagy a fejetlenség a használt játékok kérdésében, mivel a Microsoft a mai napig nem adott pontos információkat. A szaksajtó körüljárta a témát, s még az is lehet, hogy nem kell fizetnünk a másodkézből szerzett címek után.

Friss képeken az inFamous: Second Son

Egy tucat ropogós screenshotra tettük rá a kezünket az inFamous: Second Sonról. Egy párat már láttunk korábban is, ám korántsem ilyen nagy felbontásban. Hősünk, Delsin Rowe a füstöt irányíthatja.

Fightback - jön a Ninja Theory mobilos játéka

Az Enslaved és a DmC: Devil May Cry után a free-to-play mobilos címek talaján veti meg a lábát a Ninja Theory. A Fightback iOS-en és Androidon jelenik meg és egy hamisítatlan brawlerrel lesz dolgunk.

PC-re is megjelenik mindkét Joe Danger

A Hello Games bejelentette, hogy a korábbi Xbox Live-os sikercímeik, a Joe Danger és a Joe Danger 2: The Movie számítógépeken is tiszteletét teszi. Némileg szebb pályákra, egértámogatásra és új tartalmakra számíthatunk.