Hírarchívum - 2013. június

Traileren a Spartacus Legends

Viszonylag sokat csonkolnak a Spartacus Legends legújabb előzetesében, és bár a játék grafikája hagy némi kívánnivalót maga után, a magas vérmennyiség/képkocka ráta miatt elnézzük ezt a készítőknek.

Nem terveznek PS3-árcsökkentést

Noha többen azt várták, hogy a Sony a PlayStation 4 megjelenésével párhuzamosan lenyomja a PlayStation 3 árát is, a gyártónak jelenleg nincsenek tervei erre vonatkozóan. Persze kizárva sincs a dolog.

Rayman Legends - ezért csúszik a Wii U-s verzió

Az ugyan eddig is nyilvánvaló volt, hogy miért lett multiplatform a Rayman Legends, és ezzel párhuzamosan miért csúszik a Wii U-s változat, de sokkal nagyobb súlya van a dolognak, ha a Ubisofttól halljuk mindezt.

Bemutatkozik a Dragon Ball Z: Battle of Z

Érkezik a soron következő Dragon Ball Z-játék, és a Battle of Z érdekessége, hogy a csapatos bunyózás kerül majd előtérbe benne. Az még nem derült ki, hogy mikorra várhatjuk a megjelenését.

Final Fantasy XV - akár PC-re is

A Square Enix még nem határozott arról, hogy elkészítse-e PC-re a Final Fantasy XV-öt, a hatalmas kérdőjel viszont felkiáltójellé változhat, ha a számítógépes játékosok elég határozottan követelik a játékot.

Íme, a PC-s Mortal Kombat gépigénye

Kiderült, milyen gép kell majd a Mortal Kombat PC-s változatának futtatásához - két héttel a megjelenés előtt ideje is volt villantania valamit a készítőknek. Kattints, belül találod a részleteket!

Xbox One - meghátrált a Microsoft

A játékosok és rajongók véleményére és visszajelzéseire alapozva az Xbox csapat Don Mattrick vezetésével visszavonta a DRM-et és a használt játékok korlátozását érintő korábbi döntéseket.

Nem Dragon's Dogma-folytatás a Deep Down

Bármennyire is hasonlítanak, bármilyen elméletet is szőttél, ki kell ábrándítsunk: biztosan nem Dragon's Dogma-folytatás lesz a Capcom Deep Down című projektje. Viszont még mindig marha jól néz ki.

Látnivalókon a The Bureau: XCOM Declassified

Egy új trailert és négy képet kaptunk az XCOM-ra már túlzottan nem hasonlító XCOM-játékról, ezen felül a DLC-tervekről is hallottunk ezt-azt. Például azt, hogy az első kiegészítő Xbox 360-exkluzív lesz.

Jöhet a játékmegosztás a Steamre?

Érdekes infókat túrt ki néhány szemfüles a Steam legutóbbi bétás kliensének kódjából: úgy tűnik, a Valve lehetővé tenné a Steam-júzereknek, hogy megosszák a játékaikat a barátaikkal.