Hírarchívum - 2014. október

Dokumentumfilm készül a Halo 2: Anniversaryről

A 343 Industries dokumentumfilmet készít Remaking the Legend – Halo 2: Anniversary címmel, amely a Halo legendás második részének felújítási munkálataiba enged betekintést. Dátum még nincs, előzetes viszont van.

London lángokban áll a Total War: Attilában

Londont, avagy Londiniumot már a Római Birodalom idején is ismerték. A Total War: Attilában a hunok borítják lángba angolföld ékkövét, ráadásul a fejlett tűzszimulációnak köszönhetően megannyi stratégiai lehetőség nyílik meg.

Call of Duty: Advanced Warfare - itt a launch trailer

Noha több mint két hét van hátra a Call of Duty: Advanced Warfare premierjéig, az Activision semmit nem bíz a véletlenre, már most meglepett minket a shooter launch trailerével. Eljött a privát hadseregek ideje!

Final Fantasy XIV - Heavensward morzsák

A Las Vegas-i rajongói rendezvény óta előkerült információk szerint jelentős mennyiségű tartalommal érkezik majd a a Final Fantasy-széria tizennegyedik tagjának első kiegészítője, sőt, a hónap végén további adatokra számítunk.

Deathtrap - az invázió hamarosan elkezdődik

Október 22-én startol el a Neocore Games tower defense alkotásának early access változata, s ennek örömére egy vadonatúj előzetessel gazdagodtunk. Három térkép, halálos csapdák és megannyi képesség vár hőseinkre.

Jövő nyárra csúszik az új Hitman-film

Bár az eredeti premier sem most lett volna az új Hitman-mozifilm esetében, ez most még tovább csúszik. Csak jövő nyáron ülhetünk be a kopasz bérgyilkos legújabb történetére.

Napi WTF: Egy kenyér élete

Bemutatta új játékát a Bossa Studios, mely az előző címéhez, a Surgeon Simulatorhoz hasonlóan egy eléggé agyament szórakozásnak tűnik. Az I Am Breadben egy szelet kenyér kerül a főszerepbe...

HWSW: Apró finomítást kaptak az iPadek

Hosszú és meglehetősen unalmas eseményen mutatta be 2014-es Mac és iPad-frissítéseit az Apple. Az új modellek nem tükröznek stratégiaváltást, az új iPadek is ugyanazt hozzák mint eddig, csak kicsit jobban - írja a HWSW.

7 millió példányban kelt el a Trine-sorozat

Dagadó mellel jelentette a Frozenbyte, hogy több mint 7 millió példányban kelt el a Trine-sorozat. Emelett a játék fejlesztése nem állt le, hiszen épp napokban érkezett meg hozzá a Level Editor update.

Első napos javítás érkezik a Halo Collectionhöz

Az új generáció eljövetelével a javítások méretei is megnövekedtek, bár hozzá kell tenni, hogy ezúttal inkább a Halo: The Master Chief Collection mérete miatt van szükség a 20 gigás javításra.