Hírarchívum - 2014. október

Dragon Age: Inquisition - a társainkról bővebben

Egyre csak közeledik a régóta várt Dragon Age-folytatás, az Inquisition megjelenése, amit mi sem bizonyít jobban, hogy heti rendszerességgel érkeznek az előzetes videók a játékhoz.

Dátumot kapott az Icewind Dale: Enhanced Edition

Nem kell sokat várni a néhai Black Isle Studios klasszikus szerepjátékának felújított változatára, az Icewind Dale: Enhanced Editionre. A rajongók már hó végén kezükbe vehetik a kibővített játékot.

Késik a The Walking Dead nextgen változata

Sajnos egy kicsit tovább kell várni azoknak a játékosoknak, akik új konzoljaikon szeretnék kipróbálni a Telltale zombis kalandjátékát. Ismeretlen okok miatt Európában később érkezik a játék.

Alien: Isolation - jövő héten jön az új DLC

Megjelenési dátumot kapott az Alien: Isolation új DLC-je, mely a Corporate Lockdown névre hallgat. A csomagban három új Survivor Mode-térkép kapott helyet, melyeket egy új karakterrel játszhatunk végig.

Dátumot kapott a Tekken 7 Arcade

A Tekken-sorozat folytatására már nem kell sokat várni. Igaz, néhány időzónát utaznunk kell érte keletre, ha nagyon vágyunk a játékra, egyelőre ugyanis csak a játéktermi változat jelenik meg - és az is csak Japánban.

Jót tett az Xbox One eladásainak a Forza Horizon 2

Mérsékelten sikeres a Forza Horizon 2: az Xbox-exkluzív autós címből világszerte 366 ezer példány fogyott, melynek fele az Egyesült Államokban talált gazdára. Viszont az Xbox One értékesítése 25 százalékkal növekedett.

Dedikált szervertámogatás az új Call of Dutyban

A Sledgehammer Games bejelentette, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare támogatja majd a dedikált szervereket is. Nem meglepő a hír, elvégre már a Ghostsban is indíthattunk privát szervereket.

Nézzünk bele a Halo: Nightfallba!

A Microsoft jóvoltából most betekintést nyerhetünk a Ridley Scott szárnyai alatt készülő Halo: Nightfall filmsorozatba. Szó lesz a fontosabb karakterekről és pár pillanatot elcsíphetünk magából a digitális szériából is.

Ilyen lesz az Xbox One novemberi frissítése

Bár még az októberi dashboard-frissítést sem tudtuk teljesen megszokni, a Microsoft már most elárulta, hogy mi várható a novemberi update-ben. Hasonlóan a PS4-hez, hamarosan itt is megváltoztathatjuk a menü hátterének színét.

Far Cry 4 - jetis DLC a láthatáron

Igen, tényleg, a jeti is benne lesz a Far Cry 4-ben, ami ugyan meglepő lehet, de igazság szerint a Far Cry 3: Blood Dragon után ez csak egy kis apróság. A season pass kapcsán kiderült, milyen DLC-k jönnek a játékhoz.