Hírarchívum - 2014. október

Blogajánló: Új időszámítás kezdődik

Megváltozik kicsit a blogajánló, egy új, számotokra is érdekesebb rendszerre váltunk. A blogírók is örülhetnek, hiszen nagyobb figyelmet kapnak az írásaik a főoldalon, így több olvasót érhetnek el.

2Dark - az Alone in the Dark atyjától

Frédérick Raynal volt az eredeti Alone in the Dark direktora, dizájnere és vezető programozója is, hamarosan pedig egy új, horrorelemekkel teletűzdelt akció-kalandjátékkal jelentkezik.

Halo Collection - két lemezzel nem lenne az igazi

Sokakat meglepett a 343 Industries azzal a bejelentésével, miszerint a Halo: The Master Chief Collectionhöz egy 20 gigás frissítést is le kell töltenünk az első napon. A készítők szerint ez volt a kisebbik rossz megoldás.

Ki lesz Frank West a Dead Rising-filmben?

A készülőfélben lévő Dead Rising-filmnek ugyan nem Frank West lesz a főszereplője, a legfrissebb hírek szerint azért ő is feltűnik majd az adaptációban, és nem más fogja alakítani, mint Rob Riggle.

Csütörtökig ingyenesen játszható a Civilization V

Habár ez a hét a Beyond Earthről szól majd a Civilization- (és az Alpha Centauri-)rajongók számára, aki még csak most ismerkedne a címmel, csütörtökig ingyen nyúzhatja a legutóbbi, ötödik részt.

Boldog születésnapot, GameStar!

Hivatalosan is betöltötte a tizenötödik születésnapját a GameStar, amit a srácok a magazin jubileumi kiadásával ünnepelnek meg. Torta nincs, ajándékból viszont lesz bőven - és ti kapjátok meg mind.

Dragon Age: Inquisition - Cassandra beköszön

Cassandra nem is olyan érzéketlen, mint azt a rajongók gondolják - tudtuk meg a karakter szinkronhangját adó Miranda Raisontól. A következő videó a Dragon Age 2-ből és az animációs filmből ismerős hölgyre koncentrál.

Jade Raymond kilépett a Ubisofttól

A Ubisoft Toronto vezetője és az első Assassin's Creed producere, Jade Raymond tíz év után otthagyja a francia vállalatot és új lehetőségek után néz. A szemrevaló fejlesztőhölgy helyét a jövőben Alexandre Parizeau tölti be.

Eddig 60 millió Halo talált gazdára

A Microsoft bejelentette, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztek a Halo-sorozat eladásai: immáron 60 millió darab talált gazdára a széria részeiből világszerte. A frencsájz 13 évvel ezelőtt indult a Halo: Combat Evolveddel.

Far Cry 4 - milyen hosszú lesz a kampány?

A Far Cry 4 kampányának hossza nagyban függ a játékos stílusától és attól, milyen alaposan fedezi fel Kyratot. A direktor szerint nagyjából 15 és 60 óra között végzünk vele, szóval nem lesz sétagalopp, az biztos.