Hírarchívum - 2014. október

Újabb vicces PlayStation 4-reklám

Az élőszereplős PlayStation-reklámok egytől-egyig ütősek és poénosak szoktak lenni, a Sony ezúttal is kitett magáért: egy ötletes videóval indítja az év végi dömpinget. Amint az látható, a PlayStation 4 összehozza a barátokat.

Garantált, hogy lesz NBA Live 16

Noha az NBA Live 15 még meg sem jelent, a kosárlabda-szimulátor producere elhintette, hogy jövőre "garantáltan" kapunk új részt. Az NBA Live 16 fejlesztése már elkezdődött, az EA Sports kiemelt figyelmet fordít a szériára.

Brit toplista: a legyőzhetetlen FIFA 15

A FIFA 15 szigetországbeli egyeduralmát még a múlt héten megjelenő címek sem tudták megdönteni. Ennek ellenére azért a The Evil Within és az új Borderlands is jó helyezéseket ért el.

Xbox One-ra is megjelenhet a Limbo

Nem mostani játék a Playdead által fejlesztett Limbo, de úgy tűnik, a készítők a jelen generációs konzolokat, pontosabban az Xbox One-tulajokat sem akarják kihagyni a depresszív mókából.

Lords of the Fallen - az első öt óra

Maratoni hosszúságú videó érkezett a Lords of the Fallenből, melyben a játék első öt óráját tekinthetjük meg. Érdemes belekukkantani, hogy lássuk, milyen is lesz a City Interactive Dark Souls-klónja.

Videókon a törölt Star Wars: Battlefront 3

Mint azt tudjuk, a DICE jelenleg is szorgalmasan a dolgozik az új Star Wars: Battlefronton, azonban volt a játéknak egy másik változata, melyet a Free Radical Design fejlesztett. Ebből láthatunk most pár régi videót.

CoD: Advanced Warfare - frissült a gépigény

Két hét múlva érkezik a Call of Duty legújabb része és ennek apropóján frissült a játék a gépigénye. Úgy tűnik, egy kicsit combosabb gépre lesz szükség, mint azt a fejlesztők eredetileg gondolták.

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

Xbox One-ra érkezik az HBO Go

Néhány közelmúltban kiszivárgott kép szerint Xbox One-ra érkezik az HBO Go, így hamarosan a konzolos játékaink nyüvése közben sem kell lemaradnunk a fizetős filmcsatorna kínálatának megtekintéséről.