Hírarchívum - 2014. december

Újra nevet változtatott a Bandai Namco

Idén már másodszor teszi ezt a Bandai Namco Holdings igazgatótanácsa. Februárban ugyebár Namco Bandai helyett Bandai Namco lett a japán kiadó, ám 2015. április 1-jétől már megint új név alatt kereshetjük a játékait.

Shadow of Mordor - itt a Lord of the Hunt DLC

Ha minden vágyad az, hogy Torvin, a törpe vadász bőrébe bújva Mordor vadállatait megszelídítsd, akkor a Middle-earth: Shadow of Mordor legújabb bővítményét neked találták ki. Új szörnyek, rúnák és küldetések várnak ránk.

Lambda Wars - stratégiai játék a Half-Life 2 alapján

Hogy mikor folytatja vagy folytatja-e egyáltalán a Valve Half-Life-sorozatot, azt nem tudjuk, de míg ez kiderül, addig is lesz mivel elütni az időt: elérhető a Lambda Wars bétaváltozata.

Már készül a Lords of the Fallen 2

Úgy néz ki, így az ünnepek előtt megnyitották a hírcsapot a City Interactive-nál. A Lords of the Fallen vezető producere bejelentette, hogy készül a szerepjáték második felvonása.

theHunter: Primal - DayZ egy kis Jurassic Parkkal

Húsz euró fejében már megvásárolható a Steamen az Expansive Worlds legújabb fejlesztése, a theHunter: Primal, pontosabban annak is az Early Access-változata. Egy dinós túlélőjátékról van szó.

Visszatért a Hatred, Gabe Newell elnézést kért

Most már akkora a felhajtás a Hatred körül, hogy maga Gabe Newell is elkezdett foglalkozni vele, sőt ő maga kért elnézést a fejlesztőktől, amiért levették a Steam Greenlightról a játékot.

Vége a Transformers Universe-nek

Január végén leállnak a Transformers Universe szerverei, már nem is lehet regisztrálni a játékra. Mindez annak fényében meglepő, hogy a Jagex alig hat hónapja indította el a nyílt bétatesztelést.

Assassin's Creed: Unity - itt az új patch

Megérkezett az Assassin's Creed: Unity negyedik javítása, ami számos hibajavítást eszközöl a játékon. Ironikus módon a patch Xbox One-on egyáltalán nem úgy viselkedik, ahogy kellene.

Arcadia néven fut a Microsoft streamszolgáltatása

Újabb híreket kaptunk a Microsoft titokban készülő streamszolgáltatásáról, úgy hírlik, a cégnél Arcadia kódnévvel emlegetik a fejlesztést. Ettől függetlenül még sokat kell rá várni valószínűleg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk nektek a hét játékmegjelenéseiről és filmpremierjeiről szóló listánkat. Habár túl nagy meglepetésekre nem érdemes számítani, egy-két érdekesség azért akad a napokban is.