Hírarchívum - 2014. december

Bloodborne - képeken az új rémségek

Az ígéreteknek megfelelően a From Software új infókat árult el a Chalice Dungeonről, és arról, hogy milyen szörnyetegek várnak ránk a véletlenszerűen generálódó kazamatában. Hátborzongató életképek következnek.

Killing Floor 2 - a fegyverekről és perkekről

A Tripwire Interactive kiadta a Killing Floor 2 legújabb fejlesztői naplóját, amelyben a fegyverarzenálról és a választható perkekről tudhatunk meg számos érdekességet. Csak úgy szárnnyal a fejlesztők fantáziája.

AC: Unity - elérhetőek az engesztelő játékok

A fejlesztők megígérték, hogy az Assassin’s Creed: Unity körüli balhé miatt ajándékot osztanak a season pass tulajdonosainak. Nos, a bocsánatkérő játékokra már le lehet csapni az erre szakosodott oldalon.

Frissítve: Ilyen az Evolve harmadik szörnyetege

A Wraith leleplezésére már várunk egy ideje, és most egy leleményes YouTube-felhasználó jóvoltából egy kiszivárgott felvételt nézhetünk meg az Evolve harmadik szörnyetegéről. A tintahal és rovarok keresztezésének néz ki.

Januárban bejelent valamit a Quantic Dream

Apró, de annál érdekesebb dolgot osztott meg a követőivel a Quantic Dream a hivatalos Facebook-oldalán. Januárban nagy hírekkel kezdik az évet és bár semmi konkrétumot nem árultak el, azért tippelgetni lehet.

Íme, a Minecraft: Story Mode

Lerántották a leplet a Telltale Games új produktumáról, melyben ezúttal Minecraft-univerzumban kalandozhatunk epizodikus formában. A címet Mojanggal együttműködve készítik a fejlesztők.

Fejlesztői videón a Cities: Skylines

A tömegközlekedést feldolgozó Cities in Motion-sorozat után egy városépítős játékon dolgozik a Colossal Order. Az új videóban az egyik fejlesztő mesél a játék működéséről.

Napi WTF: kontroller a Farming Simulatorhoz

Bár sokan megkérdőjelezik a Farming Simulator-játékok létjogosultságát, azt el kell ismerni, hogy nagyon jól fogynak a sorozat évente érkező epizódjai. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy speciális kontroller készül a játékhoz.

Valamire készül a Telltale

Úgy tűnik, újabb Telltale-játék bejelentése közeleg. A vállalat PR-felelőse osztotta meg Twitteren, hogy egy "szupertitkos meglepetés bejelentés" tőlük érkezik még az ünnepek előtt.

Hogyan teljesít az előző generáció?

Az új generációs konzolok megjelenése után kicsit megfeledkeztünk az Xbox 360-ról és a PS3-ról. A Digital Foundry úgy döntött, hogy megnézi, milyen teljesítményt nyújtanak az év végén megjelent címek az előző generáción.