Hírarchívum - 2014. december

Fotók a karácsonyi PlayIT-ről

Tegnap megvolt az év utolsó nagy gamer rendezvénye. A karácsonyi PlayIT a Millenáris Teátrumban kapott helyet, láttunk cosplay versenyt, Oculus Rift bemutatót, Gamestar év játéka díjazást, meg minden jóságot. Íme a képek!

Pazar életképek a Star Citizen új trailerében

Nem tudunk mást mondani a Star Citizen új gameplay előzetesére, mint azt, hogy lélegzetelállító. A Cloud Imperium Games kiváló hangulatfokozójában melankolikus naplementék és űrharcok váltják egymást.

Teljesen új játék lesz a mobilos Lords of the Fallen

Ahogy azt a City Interactive a héten megerősítette, 2015-ben érkezik a Lords of the Fallen iOS-re és Androidra. Most már azt is tudjuk, hogy nem a meglévő játék portjáról lesz szó, hanem egy teljesen új kalandról.

Jól jönne egy megható, rövid kalandjáték ingyen?

Akkor a Device 6 és a The Sailor's Dream készítőjének karácsonyi ajándékában bizonyára nem csalódsz majd. A belső nézetes kis interaktív történetet, a The Sensational December Machine-t ingyen letölthetjük.

Mi a helyzet a SOMA-val?

Tavasszal hallottunk utoljára a Frictional Games készülő horrorjátékáról, ám a fejlesztők most megtörték a csendet és elárulták, hogy a SOMA hamarosan eléri a pre-bétafázist. Ennek örömére egy új képet mutattak róla.

Mobilokon is elstartolt a Tales from the Borderlands

Pandora buggyant bolygójára immáron iOS-en és Androidon is visszatérhetünk a Telltale Games epizodikus kalandjátéka segítségével. A PC-s és konzolos verziók után a mobilos változattal bezárult a kör.

PlayStation 4 - kifogyóban vannak a készletek

A SCE vezérigazgatója, Andrew House arra figyelmeztette a Reuters olvasóit, hogy a nagy kereslet miatt Európában kiapadóban van a PlayStation 4 raktárkészlete. Ha az utolsó pillanatra hagyod a vásárlást, baj lehet.

Harminc percnyi Halo 5: Guardians gameplay

Néhány szerencsés kiválasztott már tegnap óta nyüstölheti a Halo 5: Guardians többjátékos bétáját. Az egyelőre limitált lehetőségeket kínáló bétáról most egy harmincperces ízelítőt tudunk mutatni, benne rengeteg akcióval.

17 milliárdos házat vett a Minecraft alkotója

Markus "Notch" Persson a Minecraft alkotója a Microsofttal kötött üzlet után degeszre kereste magát, milliárdjait pedig olyan úri huncutságokra költi, mint Beverly Hills legdrágább háza, amit 17 milliárd forintért vásárolt meg.

Ingyen Halo 3: ODST a felújított Halo-csomaghoz

A 343 Industries vezetője, Bonnie Ross bejelentette, a Halo: The Master Chief Collection katasztrofális rajtja miatt szeretnék kiengesztelni a rajongókat, így tavasszal ingyen megkapjuk a Halo 3: ODST feljavított változatát.