Hírarchívum - 2014. december

Új játékon dolgozik a Respawn Entertainment

Úgy tűnik, nem csak a Titanfall folytatásán, de egy vadonatúj játékon is dolgozik a Respawn Entertainment. Ezt maga a stúdió társalapítója, Vince Zampella erősítette meg a Game Informernek adott interjúban.

Final Fantasy XV - Friss részletek és trailer

A Square Enix az éppen zajló Jump Fiesta rendezvényen mutatta be a Final Fantasy XV legfrissebb kedvcsinálóit, miközben a játék direktora, Hajime Tabata rengeteg eddig nem ismert részletről is lerántotta a leplet.

Resident Evil: Revelations 2 - Itt az angol intró

A hét második felében futott be a Resident Evil: Revelations 2 japán nyelvű nyitóanimációja. Most itt a lehetőség, hogy angolul is meghallgassuk a játék kezdeti felütését, így még többet megtudva a játék alapszituációjáról.

The Order: 1886 - Elindult a vírusmarketing

Hangulatos élőszereplős hangulatfokozót kapott a jövő év egyik sikervárományos PlayStation 4-exkluzív shootere, a The Order: 1886. Ebben a BCO News riportere jelentkezik be Londonból, ahol különös leletre bukkantak.

CoD: Advanced Warfare - Exo Zombies teaser

Januárban mutatkozik be a Call of Duty: Advanved Warfare első letölthető kiegészítése, a Havoc DLC, aminek részeként elérhetővé válik majd az Exo Zombies nevű kooperatív mód, ami most kapott egy új kedvcsinálót.

GTA: Chinatown Wars - Most már Androidon is

A Rockstar egy régóta várt elmaradását pótolta, a héten ugyanis felkerült a Google Play kínálatába az idén már ötödik születésnapját ünneplő, hordozható Grand Theft Auto-rész, a Chinatown Wars. Irány Liberty City!

Evolve - Akcióban a harmadik szörny

A héten hivatalosan is bemutatkozott a jövő év elején Xbox One-exkluzív nyílt bétateszttel is kedveskedő Evolve harmadik főszörnye, Wraith, akit most az IGN jóvoltából akció közben is alaposan szemügyre vehettek.

Skyforge fejlesztői napló

Meglehetősen rég hallottunk az Allods Team és az Obsidian Entertainment kooperációjában készülő free-to-play MMORPG-ről, a Skyforge-ról. Ma azonban befutott egy vaskos fejlesztői bemutató, rengeteg érdekességgel.

Infók az Assassin's Creed alkotójának új játékáról

Patrice Désilets, az első Assassin's Creed alkotója formálisan is bemutatta új stúdióját, a Panache Digital Games-t, amelynek első készülő játéka erősen hordozza magán az Assassin's Creed stílusjegyeit.

E3 2015: Bemutatkozik a Microsoft VR-szemüvege?

Ha beigazolódnak a mostani pletykák, akkor a jövő évi E3-on rukkolhat elő a Microsoft a saját VR-szemüvegével, amin állítólag az a csapat dolgozik, amelyik a Surface tableteket is összerakta.