Hírarchívum - 2014. május

Az Oculus is segít a Samsung VR-szemüvegénél?

Újabb pletykák érkeztek a Samsung VR-szemüvege kapcsán, most az a hír járja, hogy a kütyü SDK-ját az Oculus biztosítja majd. Persze nem ingyen: állítólag a dél-koreaiak OLED-kijelzőt adnak cserébe.

Gameplay traileren a Mighty No. 9

Jó másfél percen keresztül nézegethetjük a Mega Man szellemi örökösének szánt Mighty No. 9-t, az új gameplay előzetesben kapunk némi ízelítőt a harcból és az ügyességi részekből is.

Folytatódik a Red Dead Redemption és a BioShock

Konkrétumok persze még nincsenek, de a Take-Two vezérigazgatója szerint mind a Red Dead-, mind a BioShock-sorozatra úgy tekint a kiadó, mint amire hosszú távon is építkezhet. A BioShockot a 2K Marin veszi át.

Battlefield: Hardline - régi a kiszivárogtatott videó

Ha esetleg attól tartottál volna, hogy semmi meglepije nem maradt az EA-nek Battlefield-fronton az E3-ra , vagy esetleg az aggasztana, hogy a Hardline úgy fog kinézni, ahogy a kiszivárgott videóban láttuk, megnyugodhatsz.

Project Beast - még egy kis szivárgás

Noha egyelőre sem a Sony, sem a From Software nem erősítette meg, hogy közös PS4-es projekten dolgoznának, a játékról folyamatosan szivárognak a látnivalók. Ma húsz másodpercnyi mozgóképet kaptunk belőle.

PS Vitára is kijön a Ratchet & Clank-kollekció

PlayStation Vitán tiszteletét teszi az a kétéves kollekció, amibe a Ratchet & Clank-sorozat első három részét pakolta bele felújítva a Sony és az Insomniac - nem is kell rá sokat várni.

Egymilliónál jár az ArmA 3, jön a Karts DLC

A cseh Bohemia Interactive örömmel újságolta el, hogy már egymillió kópia talált gazdára az ArmA 3-ból, ráadásul a stúdió változtatott a DLC-kkel kapcsolatos politikáján: bizonyos megkötésekkel bárki letöltheti azokat.

Fejlesztői naplón az új Unreal Tournament

Az Epic Games fellőtte a netre az Unreal Tournament legelső fejlesztői naplóját, melyben elcsíphetünk pár képkockát a multiplayer shooter deathmatch módjából is - igaz, textúrák és effektek nélkül.

E3 2014: Támogatja a Wii U a GameCube vezérlőjét

Hivatalosan is megnyitom az idei E3-hoz kapcsolódó hírek dömpingjét. Az első bejelentést a kiotói cég tette meg, hamarosan egy adaptert vásárolhatunk a Wii U-hoz, amivel ráköthetjük a GameCube-kontrollert a masinára.

Kedden érkezik az EA Sports UFC demója

Az EA Sports legutóbbi Twitter-bejegyzése szerint június 3-án tölthetjük le a ketrecharcos cím kipróbálható változatát. A demóban egyetlen meccset nyomhatunk végig, viszont a főbb fícsöröket így is letesztelhetjük.