Hírarchívum - 2014. május

Az EA bezárja a Mythic Entertainmentet

A Warhammer Online és a Dark Age of Camelot-sorozat fejlesztője már nem létezik többé - az EA megerősítette, hogy bezárja a nagy múltra visszatekintő stúdiót. Nem vagyunk meglepve, a jelek erre utaltak korábban.

Call of Duty: Ghosts - jön az Invasion DLC

Az Actvision bejelentette a Call of Duty: Ghosts legújabb bővítményét, amely az Invasion névre hallgat. Négy új multis térképet kapunk a pénzünkért, van köztünk mexikói és karib-tengeri helyszín is. Csekkold az új trailert!

Frissítve: Kiszivárgott a PS Plus júniusi kínálata

A szokásoknak megfelelően idő előtt kiszivárgott a PS Plus következő ingyenes játékainak listája, ha hihetünk a pletykáknak, júniusban az NBA 2K14-et kapják meg a PS3-tulajok.

Tényleg jön PlayStationre a Garden Warfare

Nyáron ér véget a Microsoft exkluzív szerződése a PopCappel, így a Plants vs. Zombies: Garden Warfare augusztus folyamán végre PS3-ra és PS4-re is megjelenhet. A Sony masináin exkluzív tartalmaknak örülhetünk.

Breaking Bad-paródia az új Borderlands-videó

A 2K Australia boszorkánykonyhájában készülő Borderlands: The Pre-Sequel! is egy új előzetessel jelentkezett, amit a Breaking Bad utolsó trailerének paródiájaként is felfoghatunk. A főszerepben a fiatal Handsome Jack!

Jövőre jön a Quantum Break, itt az új trailer

A Remedy nem várja meg az E3-at a legfrissebb Quantum Break-bejelentésekkel, egy ütős előzetessel megtoldva megerősítette, hogy 2015-ben érkezik a videojáték és a TV-sorozat. Kapaszkodjatok meg, ez durva lesz!

Gameplay traileren a Rise of Incarnates

A Bandai Namco továbbra is kitart a free-to-play modell mellett, olyannyira, hogy a Tekken alkotói rakják össze a PC-re érkező, Rise of Incarnates című posztapokaliptikus bunyós címet. A játék a 2v2-es küzdelmekre fókuszál.

Június 5-én CD Projekt RED-konferencia lesz

A lengyel CD Projekt RED és a GOG.com a jövő héten rendezi a közös nyári konferenciáját, amit bárki élőben követhet majd az interneten keresztül. Mi várható? Gameplay jelenetek a The Witcher 3-ból és némi Cyberpunk is.

Traileren a World of Speed

Rövid előzetest kapott a Project C.A.R.S. készítőinek free-to-play autóversenye, a World of Speed. A főszerepet a McLaren MP4-12C és Moszkva utcái kapják, viszonyítási alapként pedig valódi versenyfelvételeket is láthatunk.

Így teaselik az új Mortal Kombatot

Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan bejelentik a Mortal Kombat következő részét, már kaptunk is egy fotót arról a poszterről, ami a játékot hivatott promózni. Egy kérdésünk lenne: who's next?