Hírarchívum - 2014. május

Ismét hardvergyártó lehet az Atari?

Az Atari jelenlegi vezérigazgatója azt mondta egy interjúban, hogy a szoftverpiacon túl a hardverek csataterére is kimerészkedne a cégével, ezúttal viszont hanyagolná a konzolokat, és más területeken próbálkozna.

Leépítések a Rare-nél

Alighogy befutott a biztató hír, miszerint a Kinect Sports Rivals megjelenésével a Rare azt csinálhat, amit szeretne, a fejlesztőstúdiónál egyúttal ki is rúgtak néhány embert. Állítólag nincs nagy baj.

Jövő héten jön a Worms Battlegrounds

A Worms Battlegrounds még februárban mutatkozott be, a Team 17 viszont azóta nem is nagyon beszélt az újgenerációs konzolokra készülő játékról, csak a minap nyitotta meg az infócsapot.

Traileren a Diablo III: Ultimate Evil Edition

Augusztusig kell várni a Diablo III: Ultimate Evil Editionre, ami egyfelől átköltözteti a játék kiegészítőjét konzolokra, másrészt pedig PS4-es és Xbox One-os változattal is kibővíti a címet.

Brit toplista: visszavette a vezetést a FIFA 14

Ha nem történik semmi a brit toplistán, az csak az aktuális FIFA-epizódnak jó: a focimániás angoloknál előbb-utóbb visszatér az élvonalba az EA Sports játéka, nem történt ez másképp most sem.

Loading Human - virtuális valóság élesben

Az Untold Games alkotása nem csupán egy VR-szemüveget követel meg, teljes mértékben a mozgásérzékelésre épül. PC-n, Oculus Rifttel egy Sixense STEM kézi szenzort, PS4-en egy PS Move-ot kell birtokolnod az élményhez.

Friss képeken a Murdered: Soul Suspect

Főhősünk saját gyilkosa után kutat, a szálak a salemi temetőbe vezetnek. A játék hivatalos Twitter-csatornájára négy új screenshot került fel, melyekből tisztán látszik, hogy borongós hangulatú, depressziós alkotással van dolgunk.

Shadow of Mordor - videón a fegyverek és a rúnák

Talion, a holtából visszatért kósza előszeretettel turbózza fel fegyvereit, s ehhez csupán rúnákat kell szereznie. Minden rúna más és más hatásokkal vértezi fel a szerszámot - nézzük meg mindezt közelebbről!

Sarkvidéki álcát kapnak az Xbox 360-kontrollerek

Habár az Xbox One került előtérbe a Microsoftnál, a cég nem hagyja parlagon az Xbox 360-tulajokat sem. A jövő hónapban új mintázatú kontrollerek jönnek, a nyári melegben üdítő lehet a sarkvidéki álca.

World of Speed - bámulatos autómustra

A Slightly Mad Studios nem csupán a Project C.A.R.S.-on serénykedik, hanem a My.com jóvoltából egy free-to-play autós címet is készít World of Speed címmel. Most egy nagy adag kedvcsináló érkezett róla.