Hírarchívum - 2014. június

Traileren a GRID: Autosport

Érkezett egy új trailer a két hét múlva megjelenő GRID: Autosportról, ez az előzetes is a játék öt alapvető versenykategóriájának egyikére koncentrál. Ezúttal a "tuner" ág kerül terítékre, csekkoljátok!

Elő a bankkártyával, elindult a GOG Summer Sale!

Megvolt az E3, a sulinak, egyetemnek már vége van, vagy nemsokára vége lesz, elindult a focivébé - itt a nyár! Mi mással koronázhatnánk meg mindezt, mint óriási játékakciókkal?

Dátumot kapott a World of Tanks: Blitz

Noha néhány országban már játszható egy ideje a World of Tanks: Blitz, hozzánk és gyakorlatilag mindenhová június végén érkezik meg a tankos játék mobilos kivetülése. A PC-sek addig egy VB-módnak örülhetnek.

E3 2014: Jövőre találkozunk!

Habár még beeshet egy-két lemaradt anyag, az E3 lényegében véget ért. A szervezők bejelentették a 2015-ös show dátumát, emellett azt is elárulták, hányan vettek részt az idei rendezvényen.

Jön az új Borderlands-képregény

Ha nincs türelmed kivárni a Borderlands: The Pre-Sequel! októberi megjelenését, adunk egy tippet, mivel ütheted el az időt addig: hamarosan indul az új Borderlands-képregénysorozat, ami az első rész történései előtt játszódik.

E3 2014: Dead Island 2 - nyolc játékos egyszerre

Igazi meglepetés volt, hogy a Sony E3-as sajtókonferenciáján bemutatkozott a Dead Island második része, amit a Spec Ops: The Line fejlesztői hegesztenek gőzerővel. Megtudtunk róla még ezt-azt.

E3 2014: 3DS-exkluzív Final Fantasy készül

A Square Enix egy új Final Fantasy-játékot is bejelentett az E3 alatt, a Final Fantasy Explorers azonban csak és kizárólag Nintendo 3DS-re készül majd el. Néhány rossz minőségű képünk is van róla.

E3 2014: Ezért nincs Twitch a Wii U-n

Noha a Twitch óriási sikernek örvend a PlayStation 4-en és az Xbox One-on, a Nintendo nem engedte még be a szolgáltatást a Wii U-ra. Azt mondja, azért, mert önmagában a streamelés nem túl szórakoztató.

E3 2014: Két új játékmód jön a Titanfallhoz

Ahogy arra lehetett számítani, a Titanfall folytatásáról nem beszélt a Respawn az idei E3-on, ettől függetlenül néhány aprósággal azért meglepte a rajongóit. Két új játékmód érkezik hamarosan.

E3 2014: Far Cry 4 - hogy működik a kooperatív?

Kis időbe telt, míg kihúzta a sajtó a Ubisoftból, de végül csak kiderült, hogyan működik pontosan a Far Cry 4 kooperatív módja: igen, azt is megtudtuk, hogyan lehet beszállni a játékba a cím megvásárlása nélkül.