Hírarchívum - 2014. június

Hyrule Warriors - képek és gameplay

A Tecmo Koei és a Nintendo együttműködésének gyümölcse a Hyrule Warriors lesz. A játékot egy The Legend of Zelda-témájú Dynasty Warriorsnak kell elképzelni, jóval több akcióval. Új képek és egy videó érkezett róla.

Heti hírösszefoglaló - 24. hét

Ezen a héten került megrendezésre a 2014-es E3, mely az év egyik legjobban várt gamer eseménye. Ennek folyományaként a Gamekapocs egy különkiadással készült nektek a heti hírösszefoglalóban.

E3 2014: Woolfe - Piroska steampunk kalandja

A belga GriN ezúttal az egyik legismertebb Grimm-mesét, a Piroska és a Farkast dolgozza fel egy véres platformjáték keretében. Piros ruhás hősnőnk baltát hord magánál, és előszeretettel használja is.

E3 2014: Far Cry 4 - helyőrségtisztítás elefánttal

A már látott E3-as demóba feledkezhetünk bele ismét. A cél az, hogy megtisztítsuk az ellenségtől hemzsegő helyőrséget, a következő videó rögtön két, eltérő megközelítésben tálalja a küldetést. Izgi lesz!

Let It Die - az első képek

Suda 51 csapata ezúttal egy multiplayer-orientált, free-to-play akciójátékot készít Let It Die címmel, amely kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg. Befutottak az első screenshotok - kellően bizarr alkotással lesz dolgunk.

Destiny - nincs kizárva a PC-s verzió, sőt!

A Destiny szeptemberben még nem kap PC-s változatot, de elképzelhető, hogy a későbbiekben ezt is elkészíti a Bungie. Az Activision szerint jelenleg is tárgyalnak arról, hogy mi legyen a számítógépes verzióval.

E3 2014: A végső booth babe-mustra

Mivel is zárhatnánk az E3-as hetünket, ha nem pikáns helyszíni fotókkal és videókkal? Természetesen a csajokról lesz szó, akik bájos kisugárzásukkal emelték a rendezvény fényét, és nyálcsorgatásra késztették a férfi látogatókat.

Magic: The Gathering - megvan a film írója?

Ahogy azt január óta tudjuk, film készül a videojáték formájában is hódító Magic: The Gathering című kártyajáték alapján. Úgy hírlik, hogy a Trónok harca-tévésorozat egyik írója felel majd a sztoriért.

Látnivalókon az inFamous: First Light

Az idei E3-on kiderült, hogy önállóan is futtatható DLC-t kap az inFamous: Second Son. Az előzményeket elmesélő csomagban a bájos Fetchet irányíthatjuk, és Seattle téli arcával is megismerkedhetünk.

Az új konzolokra is megjelenhet a Sleeping Dogs

A pletykák szerint a Sleeping Dogs is kap egy olyan kiadást, mint a Tomb Raider a Definitive Edition képében: a játék felújított változata ősszel érkezhet az újgenerációs konzolokra és PC-re.