Hírarchívum - 2014. június

Blogajánló: Horror az E3-on

Sajnálattal olvastuk a múlt héten, hogy Scoo befejezi a blogajánlók szerkesztését, hiszen mindig remek érzékkel vezetett minket végig a blogrészleg írásain. A rovatot Arell és én veszem át, váltottan fogunk hétfőnként jelentkezni.

Jön az Angry Birds: Transformers

Bár a Rovio képtelen elszakadni az Angry Birdstől, azért igyekszik kitörni a komfortzónájából: a madaras kartjátéka és szerepjátéka, no meg a "lányos" spin-off mellé egy újabb licencelt epizódot is bevállalt.

A Nintendo továbbra is optimista

Úgy tűnik, a Nintendo nem adta fel az optimizmusát, sőt, mintha egyre magabiztosabbnak tűnne a cég: Reggie Fils-Aime például teljesen komolyan kijelentette, hogy nincs nagy baj, a Wii U úgyis második a konzolháborúban.

Brit toplista: harmadszor is Watch Dogs

A múlt hét csütörtökön rajtolt labdarúgó-világbajnokság komolyan éreztette a hatását a brit játékeladási toplistán is, amit a megjelenése óta hétről hétre vezet a Watch Dogs. Ez már a harmadik aranyérme.

HWSW: Jön a Steam OS-es kézikonzol

A Valve hamarosan nemcsak a nappalit, de a hordozható játékgépek területét is meghódíthatja, az E3 utolsó napján bejelentett SteamBoy kézikonzol segítségével - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Bemutatkozik a Modern Combat 5: Blackout

Ha egy látványos modernkori háborús FPS-re vágysz mobilon, a Modern Combat-sorozatnál nemigen találsz jobbat. Az ötödik rész megjelenése már igen közel van, lássuk, mennyit okosodott a játék!

Friss képeken a Hunt: Horrors of the Gilded Age

A Darksiders egykori fejlesztői nem ülnek a babérjaikon, a Crytek támogatása mellett egy négyfős kooperatív akcióra koncentráló horrorjátékot készítenek Hunt: Horrors of the Gilded Age címmel. Nézzük meg közelebbről!

E3 2014: Ilyen lesz a Stronghold Crusader 2

A várépítős stratégiák szerelmesei tapsolhatnak örömükben, elvégre hosszú pihenő után visszatér a Stronghold Crusader, amely telesen új grafikus motorral, egységekkel és kifinomult játékmenettel várja az érdeklődőket.

Hátborzongató képeken a H1Z1

A Sony Online Entertainment zombis MMO-ja a semmiből tűnt fel, sokat ígért, de az az igazság, hogy még mindig gyerekcipőben jár. A hamarosan a játékosok is megismerkedhetnek a H1Z1-gyel, hiszen jön az early access.

E3 2014: Evolve - akcióban a Kraken

A Turtle Rock Studios illetékesei a múlt héten megerősítették, hogy az Evolve-ban tizenkét vadász és három szörny kap helyet a megjelenéskor. A bestiák közül most a Kraken mutatkozik be éles körülmények között.