Hírarchívum - 2014. június

Bemutatkozik a Northern Shadow

A Northern Shadow egy ígéretes egyveleg egy török fejlesztőcsapattól, akik nagyot mertek álmodni: nyitott világú középkori RPG-vel van dolgunk, melyben helyett kaptak a városépítős elemek is. Nézzük meg közelebbről!

Rainbow Six: Siege - még több gameplay

Csak úgy záporoznak a zárt ajtók mögötti felvételek a múlt héten lezajlott expóról - ezúttal a Rainbow Six: Siege van terítéken. A hagyományos túszmentés még soha nem volt ennyire élvezetes.

Conroy szerint januárban jön az új Batman

A denevérember szinkronhangja, Kevin Conroy szerint januárban érkezhet a Batman: Arkham Knight. Persze hivatalos álláspont hiányában csak találgatni tudunk a pontos hónapot illetően. Bízzunk a legjobbakban!

Dragon Age: Inquisition - zárt ajtók mögötti felvétel

Néhány szerencsés újságíró zárt ajtók mögött is megtekinthette a Dragon Age: Inquisitiont a múl theti E3-on, ahol közel húsz percen át mozgott a BioWare szerepjátéka. Ti sem maradtok le semmiről, jól lekamerázták az egészet.

Íme, a következő ingyenes EA-játék

Folytatódik az Electronic Arts On the House kezdeményezése, a Plants vs. Zombies után egy újabb PopCap-játék, a Peggle tölthető le ingyenesen az Originről. Amúgy öt eurót kéne érte fizetni.

Amerikai toplista: a Watch Dogs vitte a májust

Megtáltosodott az amerikai játékpiac, igaz, a tavalyi májusi teljesítménye olyan alacsony bázist jelentett, hogy ahhoz képest nem volt nehéz látványos növekedést produkálni. A Watch Dogs vitte a hónapot.

2015 végére csúszik a Torment: Tides of Numenera

Az eredetileg belőtt dátumhoz képest durván egy évvel később fog megjelenni a Torment: Tides of Numenera. A fejlesztők azt mondták, eddig csak becsülni tudtak a premiert illetően, de ez a dátum már nagyjából pontos.

Battlefield: Hardline - Xboxon is lesz bétatesztelés

Ha minden igaz, a Battlefield: Hardline egy korai változata Xboxokon is elérhető lesz majd, azt azonban még nem árulták el a játék készítői, hogy erre mikor számíthatunk. PC-n és PS4-en már lehet tesztelni.

Feljavították a PC-s Watch Dogs grafikáját

Óriási balhé lett abból, hogy a Watch Dogs nem úgy néz ki, mint az E3-as bemutatkozásakor, de úgy tűnik, erre is van megoldás: egy modder szerint PC-n visszaállítható az eredeti látvány.

Rise of the Tomb Raider - az előző generációra is?

Habár eddig ezt azt hittük, hogy a Rise of the Tomb Raider kizárólag az újgenerációs konzolokra és PC-re fog megjelenni, az Amazon szerint PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is elkészülhet a játék.