Hírarchívum - 2014. július

Dobozosan is megjelenik inFamous: First Light

Eddig úgy tudtuk, csak digitálisan lesz megvásárolható az inFamous: First Light, mely a PS4-exkluzív inFamous: Second Son kiegészítője lesz. Nos, ez most változott, mivel a játék dobozosan is meg fog jelenni.

Újra működni fog a PC-s Borderlands multija

A május végén leállt GameSpy miatt több játéknak is megszűnt a többjátékos módja, köztük volt a Borderlands is. A Gearbox akkor megígérte, hogy próbálnak megoldást találni a problémára, és úgy tűnik, ez most sikerült is.

A Sony szerint nem jó üzlet az EA Access

A minap tudtuk meg, hogy az EA előfizetéses szolgáltatást indít a Xbox One-on, most pedig megérkezett a Sony válasza, hogy PlayStation-konzolokon miért nem lesz elérhető az EA Access.

Megjelenési dátumot kapott a LittleBigPlanet 3

Igaz, egyelőre csak a tengerentúli megjelenést tudjuk, de ebből azért nem lesz nehéz kikövetkeztetni az európai érkezést. Ezenfelül pár előrendelői extráról is lerántották a leplet a készítők.

Napi WTF: Kontroller a jobb orgazmusért

A Skea egy meglehetősen érdekes kontroller, amit a női játékosok vaginájába kell feltolni, akik így a medencefenék-izmaikkal irányíthatják a mobilos endless runner címeket. Már elindult a Kickstarter-kampány is.

Unreal Tournament - a Team Deathmatch rejtelmei

Az Epic igazi közösségi alkotást farag az Unreal Tournamentből, amely alapesetben ingyenes lesz, ám a tehetséges modderek pénzt is kérhetnek a munkájukért. A fejlesztés gőzerővel zajlik, most a TDM-ről lesz szó.

Így harcolunk a Dragon Age: Inquisitionben

Új gameplay bemutatóval jelentkezett a BioWare a Dragon Age: Inquisitionről. A videóban a szerepjáték harcrendszerét nézhetjük meg közelebbről, amely ugyan valós idejű, de bármikor kimerevíthetjük.

Sztoritrailert kapott a CoD: Advanced Warfare

A hatalom korrupt, az abszolút hatalom abszolút korrupt - ez lenne a Call of Duty: Advanced Warfare kampányának mögöttes üzenete, amit egy új előzetes mesél el nekünk. Bemutatkoznak a speciális kiadások is.

Filmes traileren az Assassin's Creed: Unity

Az Assassin's Creed: Unity legújabb CG-előzetesében Arno versenyt fut az idővel Párizs utcáin, hiszen meg kell mentenie egy szépséges kisasszonyt, Elise-t. A lánynak komoly szerepe lesz a játékban.

Frissítve: Nézd meg a The Last of Us: One Nightot!

A The Last of Us: One Night egy élő műsor volt a Naughty Dog tolmácsolásában, ahol a játék forgatókönyvéből olvastak fel, betétzenéket adtak elő, illetve a Joelt és Ellie-t alakító színészek is eljátszottak pár átvezető jelenetet.