Hírarchívum - 2014. július

The Walking Dead - jön a harmadik évad

Még egy fontos bejelentés az idei Comic-Conról: a Telltale Games megerősítette, hogy a The Walking Dead-kalandjáték megkapja a harmadik évadot, a rajongók legnagyobb örömére. Vajon ki lesz a főszereplő?

Friss részletek az új Mass Effectről

A BioWare előadást tartott a múlt hétvégén megrendezett Comic-Conon, és az ígéreteknek megfelelően számos apró információt és artworköt osztott meg a közönséggel a Mass Effect 4-ről - vagy nevezzük bárhogy.

Ilyen a fotómód a The Last of Us: Remasteredben

Hiszitek vagy sem, a The Last of Us: Remasteredben játszi könnyedséggel rögzíthetünk melankolikus hangulatú állóképeket is a beépített Photo mód segítségével. Többféle beállítási lehetőség közül mazsolázhatunk.

Heti hírösszefoglaló - 30. hét

A hét híre, hogy a The Sims 2 teljes csomagját ingyenesen letölthetitek az Originről, de július 24. óta bárki kipróbálhatja a Destiny bétáját is. A Gamekapocs Intel prociért futó nyereményjátéka pedig ma ér véget. Le ne maradjatok!

Változatos ruhatárral jön a Sunset Overdrive

Új előzetest kapott a Sunset Overdrive, a több mint négyperces videóban azt mutatja be az Insomniac Games, hogy mennyire változatosan tudod majd testreszabni a főhősöd kinézetét.

A jövő héten jön az új Titanfall-pályacsomag

A Respawn Entertainment bejelentette, hogy a jövő héten válik elérhetővé a Titanfall második pályacsomagja, a Frontier's Edge. Közben gyanús álláshirdetés jelent meg a fejlesztők honlapján.

Arya Stark lehet a The Last of Us-film főszereplője

Mármint nyilván nem ő, hanem a Game of Thrones-sorozatban őt alakító Maisie Williams. A Comic-Conról származó pletykák szerint a The Last of Us-film készítői Ellie szerepére szeretnék őt megnyerni.

LEGO Batman 3 - trailer a Comic-Conra

Csütörtök óta dübörög a San Diego-i Comic-Con, és természetesen nem érhet úgy véget a rendezvény, hogy ne mutassa meg magát a képregény- és játékrajongók számára is releváns LEGO Batman 3.

Íme, a The Sims 4 gépigénye

Tartotta magát a Maxis a korábbi ígéreteihez, miszerint a The Sims 4 gépigénye nemhogy vállalható, de egyenesen laza lesz. A minap részletezte a csapat a minimális rendszerkövetelményeket.

Pillars of Eternity - félórás gameplay bemutató

Az Obsidian projektvezetője, Josh Sawyer mutatta be az IGN-nek a Pillars of Eternityt, és a félórás gameplay demó felvételét most ti is megnézhetitek. Bemutatkozik benne a karakterkészítés, a harcrendszer és az első puzzle is.