Hírarchívum - 2014. július

The Sailor's Dream - bevallottan kihívásmentes

Bemutatta legújabb játékát a Device 6 és a Year Walk mögött is álló Simogo. A The Sailor's Dream ugyan kalandjáték lesz, de bevallottan úgy készül, hogy "kihívásmentes élmény" legyen.

Riftlight - a Rust fejlesztőinek új játéka

Bemutatta legújabb játékát a Facepunch Studios. A Riftlight az ígéretek szerint hiánypótló anyag lesz, a twin-stick lövöldék és a szerepjátékok keresztezéseként fogható fel tulajdonképpen.

Az augusztusi Games with Gold-ajándékok

Kiderült, mely játékokat kapják meg ajándékba az Xbox Live Gold-előfizetők a következő hónapban: a felhozatalban ezúttal két Xbox One- és két Xbox 360-cím szerepel, az előbbiek egész augusztusban elérhetők.

Blogajánló: Tesztek minden mennyiségben

A héten sok olyan blog született, melyben egy-egy játékról írtátok meg a véleményeteket. A blogajánló is ennek megfelelően idomult, így ezúttal kicsit több játéktesztet találhattok benne.

Lezárult az Intel nyereményjáték. Íme a nyertes!

Legújabb nyereményjátékunkban egy brutális Intel Core i7-4790K proci várt új gazdájára. Három kérdésre kellett helyesen válaszolni, és bár rengeteg jó megfejtés érkezett, a játékból csak egy valaki kerülhetett ki győztesen. Ki ő?

Íme, a legfrissebb brit játékeladási toplista

Ha nincs új játékmegjelenés, a játékeladási toplistákon sincs túl sok változás; márpedig a múlt hét nagyon sovány volt ebből a szempontból. A brit toplistát továbbra is a Watch Dogs vezeti.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rosszmájúan azt is mondhatnánk, hogy a hét sztárja egy tavalyi játék lesz, de a The Last of Us: Remastered azért ennél több tiszteletet érdemel. Joel és Ellie a PlayStation 4-et is meghódítja.

Bemutatkozik a Marvel: Contest of Champions

Új játékot jelentett be a Marvel a San Diego-i Comic-Conon, a Marvel: Contest of Champions kizárólag okostelefonokra és tabletekre jelenik majd meg - úgy tűnik, a kiadó nem akar elszakadni a mobiloktól.

Folytatódik a Street Fighter-websorozat

Már készül a Street Fighter: Assassin's Fist második évada, a websorozat készítői a San Diego-i Comic-Conon jelentették be a folytatást. Leghamarabb 2015 végére készülnek el vele.

Gameplay traileren a Firefly Online

Ha a tévében nem is, egy MMO keretében folytatódik a Firefly. A Comic-Con alkalmából befutott az első gameplay trailer a Spark Plug Games játékáról, amely hű marad a sorozathoz: egy űrhajó kapitánya leszünk.