Hírarchívum - 2014. július

LEGO Batman 3 - a szinkronnal nem lesz gond

Oké, Troy Baker közreműködésén nem vagyunk meglepve, ám a LEGO Batman 3: Beyond Gothamben szerepet vállalt Adam West, az 1960-as évek Batman-sorozatának pocakos főszereplője is. Menő.

Szeptemberben jön a konzolos Shadow Warrior

A Bandai Namco és a Devolver Digital bejelentette, hogy szeptember végén landol Xbox One-on és PlayStation 4-en a Shadow Warrior remake-je. Az új verziók nem maradnak exkluzív tartalmak nélkül.

Itt a Falling Skies-játék első trailere

A népszerű posztapokaliptikus sci-fi sorozat alapján készülő Falling Skies: The Game ott volt a múlt heti Comic-Conon, ahol levetítették a PC-s, PS3-as, Wii U-s és Xbox 360-as cím első előzetesét. Nem valami hosszú.

AC: Unity - háromszor nagyobb a Black Flagnél

A Ubisoft szerint az Assassin's Creed: Unity bejárható világa háromszor nagyobb, mint az Assassin's Creed IV: Black Flagé, azaz a sorozat eddig legnagyobb játszóterét kapjuk meg idén ősszel. Ez ugye elvárható, nem?

Negyven perc Rainbow Six: Siege

A Ubisoft Montreal alkotásában a lakóházakat ostromolják a kommandósaink, behatolás, túszmentés és az ellenfelek likvidálása vár ránk a Rainbow Six: Siege-ben. Most negyven percig mozog a multiplayer.

Itt vannak az első képek az új Hitman-filmből

A hétvégi Comic-Conon mutatták be az első állóképeket az új Hitman-filmből, azaz az Agent 47-ből. A jövőre mozikba kerülő adaptációban Rupert Friend alakítja a kopasz bérgyilkost.

Először mozog a The Legend of Korra-játék

Megkaptuk az első gameplay felvételt a The Legend of Korra játékváltozatából. A közel negyedórás videót maguk a fejlesztők kommentálják, így több érdekességet is megtudtunk a címről.

Marvel-gonoszok az új Disney Infinityben

Új trailert kapott a Disney Infinity: Marvel Super Heroes, ami a játék gonoszaira koncentrál: a bejelentés szerint Loki, Green Goblin és Ronan is megvásárolható majd játszható karakterként.

GC 2014: PS4-re is megjelenik a Journey?

Véletlenül kikerült a Sony Gamescom-váró oldalára egy lista, ami azokat a játékokat vonultatja fel, amiket majd ki lehet próbálni a játékvásáron a cég jóvoltából. Akad közöttük néhány meglepetés is.

Történetmesélő motoron dolgozik a volt blizzardos

A Blizzard egykori fejlesztője olyan motoron dolgozik, ami képes arra, hogy a játékbeli történeteket önállóvá tegye, és azok "önmagukat meséljék el". És itt már nem csak a játékosok döntései számítanak.