Hírarchívum - 2014. július

Jön a mobilos Assassin’s Creed: Memories

A Ubisoft új mobilos kártyajátékot jelentett be Assassin’s Creed: Memories címmel. A sorozatból ismerős történelmi korszakokat ívelünk át céhünkkel, szövetségeket köthetünk és harcolhatunk a rivális játékosokkal.

Ilyen lesz az Xbox One augusztusi frissítése

A jövő hónapban vadonatúj közösségi funkciókkal bővül az Xbox One, és immáron a mobilos SmartGlass alkalmazással is vásárolhatunk tartalmakat a konzolunkra. Pluszban a 3D-s Blu-ray filmeket is lejátszhatjuk.

Styx: Master of Shadows - nyári trailer

Tudtad, hogy a játékvilág következő nagy orgyilkosa alig egy méter magas? Ő Styx, a kétszáz éves goblin, aki a lopakodás mestere, amire szüksége is van, elvégre Akenash tornya tele van emberekkel és tündékkel.

Hearthstone: Curse of Naxxramas dátum

A jövő héten jön a Hearthstone: Heroes of Warcraft első single player kampánya PC-re, Macre és iOS-re - erősítette meg a Blizzard Entertainment. A kiegészítő öt részből áll, és lépcsőzetesen jelenik meg.

Frissítve: Regisztrálj a The Crew bétatesztjére!

A szerencsések már a jövő héten kipróbálhatják a Ubisoft online örömökre kihegyezett autóversenyét. A The Crew zárt bétatesztje július 21-én startol el - ha részt szeretnél venni rajta, már most érdemes regisztrálnod.

Hamarosan Steamre érkezik a Quake Live

Steamen is elérhető lesz a Quake Live, mely még 2009-ben indult böngészőben futtatható játékként. Az év eleje óta már csak letölthető klienssel lehetett nyúzni a multiplayer anyagot.

Jövőre kezdődhet az Uncharted-film forgatása

A film rendezője, Seth Gordon szerint 2015 elején már megkezdődhet az Uncharted-film forgatása. Az úr mögött olyan filmek vannak, mint a Förtelmes főnökök vagy a Személyiségtolvaj.

Mentsd meg Churchillt a Sniper Elite 3 DLC-ben!

Háromrészes DLC érkezik a nemrég megjelent Sniper Elite 3-hoz, melyben Winston Churchillt kell megmentenünk egy náci merénylettől. Az első rész már elérhető, még a nyáron érkezik a folytatás.

Itt az első gameplay videó az Arealból

Múlt hónapban mutatkozott be az Areal, mely a néhai GSC Game World tagjai által létrehozott West Games első játéka. A játék Kickstarter-kampánya még zajlik, most pedig egy korai játékmenet-videót publikáltak a fejlesztők.

Bezár az Xbox Entertainment Studios

A tegnap bejelentett óriási Microsoft-leépítés keretében az Xbox Entertainment Studios is bezárásra kerül. Szerencsére a megkezdett projecteket még befejezik, és a Quantum Break élőszereplős részét sem érinti a leállás.