Hírarchívum - 2014. augusztus

GTA V - a PC vs. next-gen vita

A Grand Theft Auto V már tavaly ősz óta kint van a piacon az Xbox 360 és PlayStation 3 rendszereken, de a beígért PC, PS4 és Xbox One megjelenésekről még mindig semmi hír. A felhasználók sejteni vélik az okot.

Launch traileren a The Sims 4

Már csak másfél hét és immáron negyedszer is megvehetjük a The Sims-alapjátékot. Az életszimulátor következő részében meg kell ugyan válnunk néhány megszokott dologtól egy-két újdonságért cserébe, de kit állíthat ez meg?

Támadják a PlayStation Networköt

A PlayStation Network ellen DDoS, vagyis túlterheléses támadást indított egy magát LizardSquadnak nevező csoport, egyelőre ismeretlen okokból. Ha nem sikerül elérned a szolgáltatást, annak valószínűleg ez lehet az oka.

Közelít a The Long Dark Early Access

Hamarosan a nagyközönség számára is elérhetővé válik a Hinterland Games túlélő-sandbox játéka, az egyelőre alfafázisát taposó The Long Dark, melyről egy kicsivel több mint háromnegyed órás játékmenetet is láthattok.

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!

Elmarad az idei Minecon

A Minecon 2010-es felbukkanása óta először történik meg, hogy a Mojang által tartott esemény egy év kihagyással kerül megrendezésre. A következő összejövetelre így 2015-ig biztosan várni kell majd.

Iskolakezdő Square Enix leárazások

A szeptemberi lelkesedést, melyet a csodálatosan érdekfeszítő tanórák, a krétaszagú osztálytermek és az új, firkamentes füzetek és könyvek iránt érzünk, hamar aláaknázzák az olyan kísértések, mint a játékleárazások.

Elhozza a jövőt a Microsoft DeLorean

A Microsoft érdekes megoldást talált, hogy ellensúlyozza a rossz válaszidőt. A "DeLorean", mely a projekt kódneve mellett a Vissza a jövőbe című filmtrilógia időutazásra használt eszköze is, most a lag ellen harcol.

Assassin's Creed: Unity - az alapoktól írták újra

Egy új videóban Vincent Pontbriand a Ubisoft Montrealtól arról beszél, milyen céljaik voltak az Assassin's Creed: Unity elkészítésekor. Elmondása szerint egészen az alapmechanizmusokig visszanyúltak a fejlesztés során.

F1 2014 - gyorskör Spa-Francorchampsből

A hétvégén Belgiumba látogat a F1, és ennek apropóján érkezett egy gameplay videó az ősszel megjelenő F1 2014-ből. Ezúttal egy esős gyors kört nézhettek meg a Circuit de Spa-Francorchampsen.