Hírarchívum - 2014. augusztus

Megvan a Dead Rising-film rendezője

Úgy tűnik, megvan a rendezője a majd kizárólag csak digitálisan megjelenő Dead Rising-filmnek. A direktor mellett a film vezető producerének és forgatókönyvírójának a nevéről is lehullt a lepel.

Az ingyen hétvégék hétvégéje

Úgy tűnik, ezen a hétvégén a kiadók nagyon szeretnék, ha kipróbálnánk a közelmúlt pár nagy címét. Mind az Originen, mind pedig a Steamen lehetőségünk van korlátozott ideig ingyenesen játszani.

The Witcher 3 - nem biztos az 1080p konzolokon

A The Witcher 3 fejlesztői szerint még közel sincs "kőbe vésve" a konzolos változatok felbontása. Mivel a játék optimalizálása még ezután következik, a fejlesztők még nem ismerik biztosan a konzolos verziók teljesítményét.

Ekkor jön a CoD: Ghosts - Nemesis PC-re és PS-re

Megjelenési dátumot kapott a Call of Duty: Ghosts utolsó DLC-je PC-re és PS konzolokra. Szeptember elején az Xbox One- és Xbox 360-tulajok után végre a többiek is csatlakozhatnak a harcokhoz.

FIFA 15 - Liverpool-Manchester City meccs estére

Hétfőn csap össze a Manchester City és a Liverpool a Premier League-ben, a FIFA-rajongók pedig már most belenézhetnek a meccsbe - igaz, csak virtuálisan. Félórás FIFA 15 gameplay videó következik.

Tölthető az Assassin's Creed: Memories is

Annyit könyörögtek érte a játékosok, hát most megkapták: megérkezett az Assassin's Creed: Memories, amibe a feudális Japán is bekerült helyszínként. A mobilos kártyajáték egyelőre iOS-exkluzív.

F1 2014 - irány Ausztria!

Ausztriában 2003 óta nem rendeztek Forma 1-es futamot, szóval a Red Bull Ring képében egy újdonsággal már biztosan számolhatnak az F1 2014 vásárlói. Nézzünk meg belőle egy gyorskört!

Megjelent az új Star Wars-játék - de csak mobilra

Sem az E3-on, sem a Gamescomon nem hallottunk róla, a Disney nem is igazán hájpolta a Star Wars: Commander érkezését. Az anyag ingyenesen letölthető, de csak az Apple-kütyükre.

Élőben játszhatják a Resident Evilt a japánok

Élőben játszhatják a Resident Evil a japánok, az országban ugyanis nemrég egy olyan airsoft-pálya épült, ami kifejezetten a Capcom sorozata előtt tiszteleg. Még BSAA-egyenruha is van!

Eredetileg a Battlefieldre hajazott a Gears of War

Noha a Gears of War mára a Microsoft egyik legfontosabb sorozatává vált, és el sem tudjuk képzelni más formában, a fejlesztők szerint az a játék, amivel mi játszhattunk, egészen más volt az eredeti koncepcióhoz képest.