Hírarchívum - 2014. szeptember

Ingyen multizhatnak a PS4-esek a hétvégén

Mivel már a PlayStation 4-en sem ingyenes az online multiplayer, valószínűleg akadnak olyan játékosok, akik nem fizetnek elő a PlayStation Plusra, és inkább lemondanak a többjátékos mókáról. Őket győzködi most a Sony.

100 millió aktív felhasználója van a Steamnek

Gabe Newell és a Steam hadserege egyre gyarapszik, ráadásul a növekedés üteme még mindig elképesztően gyors. A Valve minap jelentette be, hogy 100 millió aktív felhasználója van a szolgáltatásnak.

125 éves a Nintendo

Emellett azért csak nem megyünk el szó nélkül: tegnap ünnepelte a Nintendo a százhuszonötödik születetésnapját! Tortát nem csináltunk, de kommentekben azért lehet gratulálni, örülni.

Vége: lelőtték a Blizzard új MMO-ját

Habár formálisan sosem mutatták be, maga a Blizzard is nyílt titokként kezelte, hogy egy új MMO-n dolgozik, amely később a World of Warcraft trónörököse lehet. A minap bejelentették, hogy Titan mégsem készül el.

Blogajánló: Lara Croft bűvöletében

Kivételesen kedden jelentkezik a heti blogajánlónk, melyben ezúttal is kiemelünk néhány remek a írást a hét terméséből. Lesz itt Resident Evil, toplista és Lara Croft minden mennyiségben.

Sunset Overdrive - nincs tervben a PC-s változat

A VideoGamer stábja nekiszegezte a kérdést James Stevensonnak, a Sunset Overdirve marketing- és közösségi menedzserének, miszerint várható-e a játékból PC-s változat. Egyelőre nincs tervben, de azért nincs minden veszve.

Kevesen tolták végig a Bloodborne demóját

Érdekes statisztikai adatokat osztott meg a játék marketingmenedzsere, melyben arról tudhatunk meg információkat, hányan is tudták végigjátszani a Bloodborne demóját a különböző videojátékos eseményeken.

13 percen át mozog a Lords of the Fallen

Végre egy hosszabb játékmenet videóban is megtekinthetjük a City Interactive új szerepjátékát a, a Lords of the Fallent. Emellett azt is megtudtuk, milyen felbontásban fog futni a játék konzolokon.

AC: Unity - ezek lesznek a Season Pass-ben

A Ubisoft elmondta, milyen tartalomra számíthatnak azok, akik befizetnek az Assassin's Creed: Unity Season Pass-ére. A szokásos extra tartalmak mellett egy új, Kínában játszódó letölthető játék is helyet kapott a csomagban.

Tizennyolc perc a Resident Evil: Revelations 2-vel

A Capcom szép adag Resident Evil: Revelations 2 játékmenettel látta el a Tokyo Game Show nézőit ezen a hétvégén, melyből egy tizennyolc perces darabot azoknak is felöltöttek, akik nem tudtak jelen lenni a rendezvényen.