Hírarchívum - 2014. szeptember

Friss videókon a Kingdom Under Fire II

A Tokyo Game Show-ra új trailerekkel készült a Blueside, melynek egyike kifejezetten a PlayStation 4-hez készült. Főellenségek, szikrázó mágia és epikus helyszíneken folytatott csaták várják a fürkésző pillantásaitokat.

Három ajándékkal indul a vasárnap

Ingyen játékokat osztogatnak kora reggel: az Indie Gala a Canyon Caperst ajándékozza el, míg a Bunde Stars a Space Hacket adja ingyen, de még a Magicka: Wizard Wars is kap egy grátisz kiegészítőt. Ki korán kel...

Bemutatón a Final Fantasy XV

Bemutató érkezett a Square Enix egyik legsikeresebb játékszériájának következő epizódjához, mely arra hivatott, hogy a motor képességeinek demonstrálásával eloszlassa a rajongók kételyeit a grafika kapcsán.

85 százalékban elkészült a Project Morpheus

A Sony az idei Tokyo Game Shown beszélt a cég VR-szemüvegének készültségi állapotáról. A kütyü 85 százalékban elkészült, és nem is lesz drága, köszönhetően az olcsónak mondható okostelefonos alkatrészeinek.

AC: Unity - Párizs, a lehetőségek városa

Az Assassin's Creed: Unity legújabb kedvcsinálója Párizsra koncentrál. Ezúttal a szabadságot hangsúlyozzák a fejlesztők: te magad választod ki az utat, hiszen rengeteg mellékes tennivaló vár rád. Az NVIDIA-asok is figyeljenek!

MGS 5 - a kutya a kígyó legjobb barátja

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Painben Big Boss egy hűséges négylábúval indul bevetésre: ő DD, a farkas. Van egy olyan mondás, hogy az állat hűen tükrözi gazdáját - pont ez a helyzet DD-vel is. Félszemű, mint a főhősünk.

Új trailert kaptak az idei focis játékok

Szombat van, ilyenkor jól megfér egymás mellett a FIFA 15 és a Pro Evolution Soccer 2015. Ha még nem döntötted el, melyik cím mellett teszed le a voksodat, egy hírben össze tudod hasonlítani a két alkotást.

Hétfőn leleplezik a Sleeping Dogs folytatását

A hivatalos honlap tanúsága szerint a United Front Games hétfőn leplezi le a következő játékát, a Triad Warst. Bár nem kimondottan folytatásról, inkább egy online összecsapásokra fókuszáló mellékágról van szó.

Felhő alapú szolgáltatást indít a Square Enix

A japán kiadó a Tokyo Game Show keretében lerántotta a leplet az új felhő alapú szolgáltatásáról, a Shinra Technologiesről. Mire is jó? Szoftver nélkül nyomulhatunk a Square Enix sikercímeivel PC-n és konzolokon.

Befutott a Dying Light gépigénye

A Techland nyitott világú zombis játéka az egyik legfontosabb januári megjelenés. A látványnak bizony ára van, de még nem késő megkérni a Jézuskát, hogy karácsonyra új hardverrel készüljön.