Hírarchívum - 2014. szeptember

Hét percig mozog a PS4-es Dragon Quest

A Tokyo Game Shown nézhettünk bele elsőként a Dragon Quest Heroes játékmenetébe. A livestream keretében egy több mint hétperces gameplay jutott nekünk a PS3-ra és PS4-re érkező címből. Nem vagyunk lenyűgözve.

Toxikk - oh, azok a kilencvenes évek!

A Reakktor Studios nem titkoltan a Quake és az Unreal Tournament veteránjait szólítja meg a Toxikk című aréna-FPS-ével. Itt nincsenek regenerálódó életerők, perkök, fejlődési rendszer és más sallangok.

Véget ért a Rock Band támogatása

A ritmusjátékok szerelmesei egyperces néma gyásszal fogadják a hírt: a Harmonix úgy döntött, lekapcsolja a Rock Band Networköt, azaz további zeneszámokat nem tölthetünk le a játékhoz. Ez már tényleg a vég?

Tropico 5 - késik a PS4-es változat

A napokban érkezett meg a Tropico 5 maces és linuxos változata, az Xbox 360-as verzió novemberben várható, ám a PS4-es port csak 2015 elején lát napvilágot a Kalypso Media szerint. Várnunk kell még az újgenerációs diktátorosdira.

Belső nézet a GTA V új verzióiban?

A Rockstar honlapján feltűnt (és sebtében eltávolított) adatlap szerint a Grand Theft Auto V PC-s, PS4-es és Xbox One-os változatában belső nézetből is irányíthatjuk hőseinket. A PC-s változatban videoszerkesztőt is kapunk.

Ultra Street Fighter IV - ilyen lesz az Omega mód

Még ebben az évben egy nagyobb frissítést kap az Ultra Street Fighter IV, amely új játékmóddal bővíti az eddig sem szűkös kínálatot. Az Omega módban mind a 44 harcos normál és speciális támadását összemixelik.

Heti hírösszefoglaló - 38. hét

Jön a Need For Speed Rivals: Complete Edition, a Microsofté a Mojang, és kiderült a Dying Light gépigénye is. Az Assassin's Creed film 2016-ra csúszott, és toplistás a Destiny. Ezek, és még sok más történt a héten. Nézzetek be!

Jön a következő Oculus-prototípus

A Los Angeles-i Oculus Connecten bemutatott, Crescent Bay névre hallgató új modellben beépített hangszórók és 360 fokos mozgáskövetés is lesz. A hardver még mindig nincs kész, de a DK2-höz képest hatalmasat fejlődött.

Őszi frissítést kap a Battlefield 4

A DICE következő nagy foltja még ebben a hónapban javításokat hoz a Battlefield 4-hez, melynek révén többek között frissül a netcode, több játékmód, a fegyverek és még számos más játékelem is.

Támadás alatt állt a Destiny

Néhány órával korábban szolgáltatásmegtagadással járó támadást indítottak a Destiny és a Call of Duty: Ghosts szerverei ellen, mely a címek online részének használhatatlanságához vezetett. A háttérben ismét a LizardSquad áll.