Hírarchívum - 2015. február

Játék készül a Battle Chasersből

Joe Madureira a napokban megjelent teasere után elő is rukkolt a nagy bejelentésével: új csapatával játékot készít a Battle Chasers című képregénysorozata alapján, sőt magukat a füzeteket is folytatni fogja.

Mortal Kombat X - visszatérnek a Brutalityk

A NetherRealm Studios egy tegnap esti streamben erősítette meg a korábbi találgatásokat, miszerint visszatérnek a Brutalityk a Mortal Kombat X-be. Sok-sok gameplay anyagot tudunk mutatni ízelítőül.

Battlefield: Hardline - részletek a kampányról

Pont tegnap emlegettük fel, hogy a Visceral még alig beszélt a Battlefield: Hardline egyjátékos kampányáról, ami - Battlefield-játékról lévén szó - annyira nem meglepő, de azért mégis ideje volt annak, hogy halljunk róla valamit.

Frissítve: Square Enix-címek a Humble Bundle-ben

Elrajtolt a Humble Square Enix Bundle 2, az ajánlat keretében olyan kiváló játékokba ruházhatunk be baráti áron, mint a Deus Ex: Human Revolution, a Hitman: Absolution, a 2013-as Tomb Raider és a Sleeping Dogs.

Free-to-play lesz a Fable Legends

A Microsoft megerősítette azt, amit már eddig is sejteni lehetett: a Fable Legends free-to-play játék lesz, az üzleti modell kialakítása egészen konkrétan a League of Legendsére emlékeztet majd.

Elrajtolt az új Resident Evil, itt a launch trailer

Tegnap óta tölthető a Resident Evil: Revelations 2 első epizódja, ennek apropóján befutott a játék launch trailere is néhány screenshot társaságában. A folytatás jövő héten érkezik.

Új játékot teasel a Darksiders atyja

Joe Madureira, aki képregényrajzolóból lett a néhai Vigil Games kreatív igazgatója, elkezdte teaselni új és nem mellesleg videojátékos projektjét. A találgatások szerint a Battle Chasers című képregénye kap adaptációt.

Játék készül a Titanic katasztrófájáról

Egy független fejlesztőcsapat nagyszabású projektbe vágta a fejszéjét: videojátékot készítenek a Titanic katasztrófájáról, és ehhez a lehető legpontosabban szeretnék lemodellezni az ikonikus hajószörnyeteget.

A TMNT írója jegyzi a Tomb Raider-filmet

Evan Daugherty írja majd a Tomb Raider-reboot forgatókönyvét, az úriember a Teenage Mutant Ninja Turtlesről, a The Divergentről és a Snow White and the Huntsmanről lehet ismerős, amely nem feltétlenül jó hír.

Wander - ilyen a kétéltűek élete

A Wander egy felfedezésre és összedolgozásra épülő, harcmentes MMO PC-re és PlayStation 4-re. Most újabb trailer érkezett a játékról, amelyben a víz alatt is elboldoguló azertash fajról hull le a lepel.