Hírarchívum - 2015. február

Európában is megjelenik a Dragon Quest Heroes

Japánban holnap jelenik meg a Dragon Quest Heroes, de a sorozat európai rajongó is kaptak egy jó hírt: még ebben az évben ellátogat az öreg kontinensre is a játék.

Sztoritraileren a Batman: Arkham Knight

Gotham is Mine címmel új trailert kapott a Rocksteady által fejlesztett Batman: Arkham Knight. Az új videóban a történettel és a szereplőkkel ismerkedhetünk meg jobban, emellett pár jelenetet a játékmenetből is elcsíphetünk.

A játék, melynek árát az időjárás befolyásolja

Szokás mondani, hogy az árak olyan változékonyak, mint az időjárás, ezt most azonban tessék szó szerint venni. Az Alan Hazelden és Benjamin Davis által készített hóemberes játék annál olcsóbb, minél hidegebb van.

Jövő hónap végén jön a következő PS4-frissítés?

Egy hivatalos és egy kevésbé hivatalos forrás szerint is érkezik a PlayStation 4 következő nagy frissítése, ami valószínűleg március végén lesz majd esedékes. A Sony egyelőre nem kommentálta a felröppent pletykákat.

Összeállt a Lionsgate-tel a Telltale Games

Valami nagyra készül a Telltale Games: a Lionsgate-tel karöltve egy félig tévésorozat, félig videojáték hibriddel szeretnék új szintre emelni az interaktív történetmesélést.

Mortal Kombat X - Kitana három arca

Újabb gameplay ízelőt kapott az áprilisi megjelenések sorát gyarapító Mortal Kombat X. A legújabb kedvcsináló a visszatérő Kitanára koncentrál, s bemutatja, miben is tér majd el a három különböző, választható Kitana.

Neverwinter - március végén jön Xbox One-ra

A februári zárt bétateszt után napra pontos megjelenési dátumot kapott a kizárólag Gold-előfizetéssel játszható Neverwinter Xbox One-os verziója: március utolsó napján mutatkozik majd be.

RE: Revelations 2 - PC-n nincs offline co-op

A mai naptól érhető el a Resident Evil: Revelations 2 első epizódja, aminek PC-s változatáról azonban csak most derült ki, hogy sem a kampánya, sem a Raid módja nem támogatja az offline kooperatív mókázást.

Dátumot kapott a Lords of the Fallen kiegészítője

Ugyan januárban már meg kellett volna jelennie a Lords of the Fallen első komolyabb kiegészítőjének, az Ancient Labyrinth-nek, erre eddig nem került sor. A CI Games tájékoztatása szerint a DLC március elejétől lesz elérhető.

Street Fighter V - akcióban Charlie Nash

Ugyan decemberben már nyilvánvalóvá vált, hogy a Street Fighter V csapatába visszatér Charlie Nash, a hivatalos bejelentésre azonban egészen idáig várnunk kellett. A leleplezés mellett az is kiderült, lesz online béta program is.