Hírarchívum - 2015. február

Márciusban jelenik meg a Sid Meier’s Starships

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Sid Meier nevével fémjelzett Starships, amiben egy űrhajóflotta menedzselése és irányítása lesz a feladatunk. A játék márciusban fog megjelenni, nemcsak PC-re.

Utolsó traileren a Homeworld Remastered

A mai naptól elérhető a első két Homeworld felújított változatát is tartalmazó Homeworld Remastered, ami a premier alkalmából megkapta utolsó, látványos űrcsatákban gazdag hangulatfokozóját.

Shadow of Mordor - elérhető a The Bright Lord DLC

Immáron a tünde kováccsal, Celebrimborral is nyomulhatunk a Middle-earth: Shadow of Mordorban, elvégre az új kiegészítő már elérhető a megfelelő csatornákon. Az új hős kissé gyengébb, de mozgékonyabb, mint Talion.

Valódi házat kapsz a Dying Light gyűjtői kiadásával

A Techland bejelentette a Dying Light: My Apocalypse Editiont, amellyel négy dedikált fémdobozos játékot kapsz, parkour-órákat vehetsz, és egy zombibiztos faházra is szert tehetsz potom 250 ezer fontért. Megéri?

E3 2015: Bejelentik az új Guitar Hero-játékot?

Lapinformációk szerint az Activision a Guitar Hero-széria feltámasztásán dolgozik, ráadásul az Xbox One-ra és PlayStation 4-re szánt új rész bejelentésére már a júniusi E3-on sor kerülhet. Feltámadnak a ritmusjátékok?

Dreamfall Chapters: Book Two kedvcsináló

A vártnál kicsit később, csak március elején mutatkozik be a Dreamfall Chapters második felvonása, a rajongók számára azonban jó hír, hogy megérkezett a korábban beígért, játékmenet pillanatokkal tarkított előzetes.

Grand Theft Auto V - megint csúszik a PC-s verzió

A Rockstar frissen kiadott közleménye szerint megint csúszik a Grand Theft Auto V PC-s változatának megjelenése, így március vége helyett április közepén debütál a sorozat legújabb felvonása.

Driveclub - még nincs veszve a PS Plus Edition

Tegnap a Sony Computer Entertainment Europe fejesének nyilatkozata alapján joggal hihettük azt, hogy a kiadó törölte a Driveclub PS Plus kiadását, ám a Sony szerint nincs baj, a játék továbbra is készül.

Pénteken jön a Pneuma: Breath of Life

Február 27-én landol PC-n és Xbox One-on a Deco Digital és a Bevel Studios játéka, a Pneuma: Breath of Life, amelyben különféle logikai feladványokat abszolválhatunk látványos környezetben. Egy trailert is mutatunk róla.

GDC 2015: Mozgásban a Mizuchi engine

Újfent megcsodálhatjuk élesben a Silicon Studios Unreal Engine 4-re épülő motorját. A Mizuchi engine igazi cross-platform technológia, PC-n, PS4-en és mobilokon is remekül érzi magát, ahogyan az az új techdemóban is látható.