Hírarchívum - 2015. április

Destiny: House of Wolves - ilyen lesz a Crucible

A Destiny második kiegészítőjében három új kompetitív multis térképet találunk, vagy négyet, ha PlayStation-platformon játszunk. A Bungie most újabb részleteket árult el a Crucible-missziókról.

Már moddolható a Total War: Attila

A The Creative Assembly kiadta a hivatalos modeszközöket a Total War: Attilához, és egy kattintással már tölthető is a Steamről. Ez 60 GB-nyi adatot jelent, szóval nem kevés nyers tartalomról van szó.

Befutott a Wolfenstein: The Old Blood gépigénye

A jövő héten érkezik a Wolfenstein önállóan futtatható kiegészítője, a The Old Blood, így nem árt tisztázni, hogy milyen gép kell alá. A MachineGames jóvoltából befutottak a minimális és ajánlott rendszerkövetelmények.

Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

A Sony után a Microsoft is bejelentette az online szolgáltatásának ajándékjátékait. Az Xbox Live Gold előfizetői ezúttal a Mafia II-t és az F1 2013-at tehetik magukévá Xbox 360-on, míg az Xbox One-osok a CastleStormot kapják meg.

Itt van a PS Plus májusi kínálata

Hamisnak bizonyult a hétvégi pletyka, a PS Plus előfizetői a következő hónapban is indie címeknek örülhetnek. PS4-en az Ether One-t emelnénk ki, de jön a The Unfinished Swan és a Guacamelee! komplett kiadása is.

1800 dolláros PlayStation 4, előretelepített P.T.-vel

Nem sikerült még kipróbálnod a Silent Hills törlésre kerülő kipróbálható teaserét? Ne csüggedj, csak az eBayig kell menned érte, és 1800 dollár ellenében könnyedén pótolhatod a hiányosságot.

Verdun - megjelent az első világháborús shooter

Unod már a modern hadszíntereket és egy kis világháborús témára vágysz? Jó hírünk van, ugyanis megjelent a Verdun, az első világháborús multiplayer shooter, amiben a nyugati fronton kell harcolnunk a szabadságért.

Ouya - vége a dalnak?

Nagyon úgy tűnik, hogy eddig tartott az Ouya lendülete. Az androidos mikrokonzol mögött álló cég ugyanis komoly anyagi gondokkal küzd, és ha nem talál sürgősen befektetőket vagy potenciális vevőt, végleg leáll a gyártása.

Shadow of Mordor - jövő héten jön a GOTY

Igaznak bizonyult a múlt hónap végén felröppent pletyka, a Warner Bros. ugyanis ma délután megerősítette, jövő héten mutatkozik be a Middle-Earth: Shadow of Mordor minden földi jóval megpakolt Game of the Year kiadása.

Real Gamers - eSport megmérettetés Kecskeméten

A Real Gamers csapata május végén minden Mortal Kombat X- és FIFA 15-rajongót szívesen lát majd Kecskeméten, ahol a Real Gamers – eSport [R]evolution rendezvényen egy 24 órás versenyen vehettek részt.