Hírarchívum - 2015. április

Klasszikus Star Wars-játékok a GOG-on és Steamen

Közeledik az idei Star Wars-nap, így mind a Steam, mind a GOG szívmelengető akciókkal készül. A Valve digitális áruházában az X-Wing Bundle-t vehetjük meg olcsón, míg a GOG egészen komoly klasszikusokat porol le.

Két új kaszt a Van Helsing III-ban

A minap a NeocoreGames leleplezte a The Incredible Adventures of Van Helsing III két új karakterosztályát. A májusban érkező gótikus steampunk akció-RPG-ben így Elementalist és Protector kaszt is lesz.

Launch traileren a Shadowrun Chronicles

A korábban Shadowrun Online néven futó akció-stratégia már elérhető Windowson, Macen és Linuxon. A Cliffhanger Productions alkotásában a multis örömök mellett single kampányt is találunk.

This War of Mine - itt a küldetésszerkesztő

Végre minden rajongó elmesélheti a saját történetét a This War of Mine-ban, hiszen a legújabb javítás a régóta várt küldetésszerkesztővel bővíti a játékot. Ezzel a szavatossága gyakorlatilag korlátlan lett.

Ilyen lesz a Halo 5: Guardians borítója

A 343 Industries a múlt héten rejtélyes képeket közölt a Halo 5: Guardiansról, ma pedig kiderült, hogy a játék borítóját teaselték, amit most teljes valójában és animált formában is megtekinthettek.

18 év után folytatódik a Dragon Ball-sorozat

Közel két évtizeddel a Dragon Ball GT után új anime sorozat készül Dragon Ball Super címmel, a történetet ezúttal is Akira Toriyama jegyzi. Miután Goku legyőzte Majin Buut, a világ újra békés hely lett - de nem sokáig!

Június elsején érkezik a Hatred

A szélsőséges és kegyetlen erőszakra kihegyezett botrányjáték végre napra pontos megjelenési dátumot kapott a fejlesztők jóvoltából. A Hatred hősének kedvelt időeltöltése a tömeggyilkosság, amit az új trailer is megerősít.

Ingyenes az Ultima 8 az Originen

Az 1994-ben megjelent klasszikus RPG most mindenki számára ingyenesen letölthető az Origin On the House programjának keretében. Kapásból a Gold kiadást kapjuk meg, amely az összes bővítményt tartalmazza.

Megjelent a PC-s WWE 2K15

Röviddel a bejelentés után be is vette a számítógépeket a 2K Sports pankrációs sorozata. A WWE 2K15 PC-s változata semmiben sem szenved hiányt, az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazza.

Szeptemberben jelenik meg a Mighty No. 9

Szeptemberben mutatkozik be a Mega Man atyjának legújabb játéka, a Mighty No. 9, ezt Keiji Inafune és csapata azután jelentette be, hogy megállapodtak a Deep Silverrel a kiadás lehetőségéről.