Hírarchívum - 2015. május

Itt az új Steve Jobs-film előzetese

A Universal Pictures kiadta az első trailert a Steve Jobs életét feldolgozó mozifilmjéről, melynek főszereplője Michael Fassbender lesz. Ez lesz a második adaptáció, amely az elhunyt Apple-vezérre koncentrál.

Társasjátékként tér vissza a Crysis

Ha látsz fantáziát egy Crysis alapján készülő táblajátékban, nosza, ne habozz, támogasd a projekt Kickstarter-kampányát! A Crytek lövöldéje siker esetén szokatlan formában tér vissza, meg is mutatjuk hogyan.

52 millió leszállított példánynál jár a GTA V

Megérkezett a Take-Two legutóbbi negyedévre és üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentése. Ez utóbbi időszakban a cég profitja csökkent, pedig a Grand Theft Auto V továbbra is sikeres.

Így nézett ki az új Doom törölt verziója

Mint ismert, létezett az új Doomnak egy korábbi változata, amit sutba dobott az id Software és a nulláról írta újra a játékot. Ebből az elkaszált verzióból érkezett most egy kiszivárgott gameplay trailer.

Júniusban jön a frissített Final Fantasy XV demó

A Final Fantasy Type-0 vásárlói már két hónapja játszhatnak a Final Fantasy XV kipróbálható változatval, az Episode Duscae-val. A demó hamarosan egy nagyobb frissítést kap, úgyhogy érdemes lesz újra elővenni.

Casey Hudson a Microsofthoz igazolt

Egy év szünet után a BioWare veteránja immáron kreatív direktorként tetszeleg a Microsoft Studiosnál, Casey Hudsonra a cég AR-részlegénél számítanak, szakértelmét a HoloLens-projekten kamatoztathatja.

Ezt kell tudnod az új The Elder Scrolls Online-ról

A Bethesda minden eszközzel vissza akarja csábítani a rajongókat a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimitedbe, ám most a laikusoknak is bemutatja egy videóban a havidíjmentes MMO-t.

Csütörtökön mutatkozik be az új Need for Speed

Az Electronic Arts a Need for Speed hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg, hogy csütörtökön formálisan is bemutatkozik a sorozat új darabja. A találgatások szerint a franchise sikeres Underground-szériája tér vissza.

Utolsó traileren a The Witcher 3: Wild Hunt

Nagy sóhaj! Ez is megérkezett! A múltkori filmes ízelítő ugyanis csak az utolsó előtti trailer volt. A The Witcher 3 legutolsó trailere viszont tömény játékmenet-pillanatokat tartalmaz, és baromi hangulatos.

The Bard's Tale 4 - hamarosan indul a gyűjtés

Közeledünk a The Bard's Tale-sorozat harmincadik évfordulójához, így az inXile Entertaiment és Brian Fargo a jeles jubileum napján indítja el a széria negyedik részének Kickstarter-kampányát.