Hírarchívum - 2015. május

Overwatch - McCree, a pisztolyhős

A Blizzard szorgalmasan leplezi le a kompetitív multira kihegyezett shootere újabb és újabb karaktereit, ezúttal McCree-n van a sor, aki foglalkozását tekintve pisztolyhős. Ha szorul a nyaka körül a hurok, villanógránátot dobál.

Gameplay traileren az új The Evil Within DLC

Megérkezett az első teljes hosszúságú trailer a The Evil Within The Executioner című DLC-jéből. Ezúttal nem csak új szereplőt, de új nézetet is kapunk, mivel a sztorit belső nézetből élhetjük majd át.

Íme, az első kép az új Need for Speedből

Holnap elvileg leleplezik az új Need for Speed-játékot, melyből megosztotta az első képet a kiadó. No, azért sokra ne számítsatok, de ha tippelni kellene, továbbra is egy új Underground-részt mondanánk.

Különleges GameNight lesz pénteken

Különleges GameNighttal készül a GameStar május 22-én, melyen együtt ünnepelhetjük meg a The Witcher 3 és a Van Helsing III megjelenését, emellett ráadásul egy hivatalos magyar LoL-bajnokságot is rendeznek a srácok.

A BioWare is gratulált a The Witcher 3 fejlesztőinek

Jó látni, amikor a fejlesztőcsapatok egymás munkáit dicsérik, hiszen bár általában konkurensek a piacon, azért nagyrészt hasonló nehézségeken mennek keresztül. Emellett a fejlesztők megszólaltak a grafikai visszafejlődéssel kapcsolatban is.

Bemutatkozik az NHL 16

A szeptemberben megjelenő NHL 16-ban számos olyan funkció és játékmód is helyet kap, amelyek alapból kimaradtak a hokiszimulátor előző részéből. Az EA Sports ezúttal a single élményre is rágyúr majd.

Először mozog a Sebastien Loeb Rally Evo

A Milestone új ralijátéka is megmutatta magát, a Sebastien Loeb Rally Evót a világbajnokkal közösen készíti az olasz stúdió. Ezúttal egy havas szakaszba nézhetünk bele, a felvételt a PS4-es verzióból rögzítették.

Ingyenes DLC-vel bővült a Cities: Skylines

A Paradox Interactive kiadta a Cities: Skylines első nagyobb frissítését, amihez ingyen juthatnak hozzá az alapjáték tulajdonosai. Ezúttal az európai témájú térképek és épületek kapják a főszerepet.

Már mindenki játszhat a Heroes of the Stormmal

A végleges verzió premierje előtt két héttel kitárultak a Heroes of the Storm kapui, így már minden érdeklődő kipróbálhatja a Blizzard MOBA-ját. Nem kell tovább kutatni bétakulcsok után, csak egy gyors regisztráció kell hozzá.

E3 2015: Saját konferenciát tart az Oculus

Az Oculus Riftre kihegyezett sajtótájékoztatót tart a VR-kütyü fejlesztője június 11-én, San Franciscóban. Az eseményen a cég jövőbeli terveiről lesz szó, s talán fény derül az eszköz pontos dátumára és árára is.