Hírarchívum - 2015. május

Húsz év után távozik az EA-től Frank Gibeau

Az Electronic Arts mobilrészlegének fejese, Frank Gibeau húsz év után otthagyja a kiadót. Az úriember korábban az EA Games és EA Labels elnöke volt, olyan címek felett bábáskodott, mint a The Sims, a Battlefield és az NFS.

Elérhető az H-Hour: World’s Elite korai verziója

A SOF Studios kiadta az H-Hour: World’s Elite korai hozzáférésű verzióját a Steamen. A SOCOM szellemi örökösének kikiáltott csapatalapú taktikai shooter le sem tagadhatja a gyökereit, bár még gyerekcipőben jár.

King's Quest - kézzel festett látványvilág

Múlt héten a King's Quest: Your Legacy Awaits szinkronszínészei mutatkoztak be, ma pedig a játék művészeti részlege mesél arról, hogyan is készül a játék mesekönyveket idéző látványvilága.

Tíz percig mozog a God of War III Remastered

Július közepén mutatkozik be PlayStation 4-en a God of War III felújított változata, amiről most egy tízperces játékmenet ízelítőt tudunk mutatni. Ebben Kratos és Hádész párharcát nézhetitek meg.

Pixels - megérkezett a legújabb trailer

A Sony Pictures jóvoltából megérkezett az Adam Sandler, Sean Bean, Kevin James és Peter Dinklage főszereplésével készülő Pixels második előzetese. A filmet a Reszkessetek betörők! rendezője jegyzi.

Street Fighter V - M. Bison is csatlakozik

A Capcom megerősítette, hogy Ryu, Chun Li és Charlie után a Street Fighter 2 korábbi főgonosza, M. Bison is csatlakozik a Street Fighter V eddig bejelentett játszható szereplőihez. Bemutatkozó trailerünk is van.

Tíz év után tér vissza a Cossacks

A S.T.A.L.K.E.R.-t is jegyző GSC Game World kora délutáni bejelentése szerint még idén trilógiává bővül a Cossacks-sorozat. A harmadik rész leginkább a 2001-es eredeti epizód remake-je lesz.

E3 2015: Új infók érkeznek majd a Battlebornról

Tavaly szeptember óta nem nagyon hallatott magáról a Gearbox MOBA-elemekkel színesített belső nézetű lövöldéje, a Battleborn. Ennek hamarosan vége, az idei E3-on ugyanis friss részleteket osztanak meg velünk.

2016 júniusa előtt boltokba kerül a Morpheus

Az egyik japán weboldal, az Asahi szerint a Sony saját VR-szemüvege, a Project Morpheus nagyjából egy éven belül boltokba kerül. Ez azt jelentené, hogy biztosan közvetlen kihívót kap a Facebook-féle Oculus Rift.

Az Oculus nem üzen hadat a pornónak

Az Oculus alapítója egy fejlesztői konferencián leszögezte, hogy a virtuális valóságot kínáló rendszerük egy nyitott platform, azaz nem korlátozzák a tartalmat a Riftre. Nincs akadály a VR-pornó előtt sem.