Hírarchívum - 2015. május

Bajban a Hellraid fejlesztése

A Techland tájékoztatása szerint határozatlan ideig leállították a Hellraid fejlesztését, a csapat ugyanis hosszas elemzés után arra jutott, hogy a játék jelenlegi formája nem üti meg az általuk elvárt szintet.

Ismét mozgásban a Torment: Tides of Numenera

Az InXile Entertainment eddig nem igazán ölelte keblére a Torment: Tides of Numenera rajongóit. A játékot övező nagy csend akár problémákra is utalhatna, de most szó sincs erről. Az új trailer a játék világát mutatja be.

Hellblade - június 10-én jön az első gameplay

Befutott a Ninja Theory fejlesztette Hellblade legújabb videónaplója, ami ezúttal már arról szól, hogyan jutnak el a fejlesztők a játék első játszható változatáig. A publikum június 10-én láthatja majd az első játékmenet kóstolót.

Batman: Arkham Knight - legyél Batman!

Biztosan minden rajongó elképzelte már, milyen érzés lenne Batman bőrébe bújni. Nos, a Rocksteady szerint ehhez nem feltétlenül szükséges kosztümöt öltenünk, hétköznapi emberként is cselekedhetünk úgy, mint ő.

Már készül a Bloodborne kiegészítője

A From Software már javában dolgozik a Bloodborne első DLC-jén, ezt maga a SCE Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida erősítette meg a Twitteren. Emellett a jövő héten landol az alapjáték legújabb javítása.

Két újabb japán játék költözik nyugatra idén

Az NCSoft 2012 decemberében megígérte, hogy a Blade & Soul MMO nyugatra költözik, ami nyáron végre bekövetkezik, és jön hozzánk a Tecmo Koei akciójátékának folytatása, a Samurai Warriors 4-II is.

LEGO Dimensions-trailer Christopher Lloyddal

A Vissza a jövőbe-trilógia rajongói örülhetnek, hiszen a Warner Bros. Christopher Lloydot kérte fel a LEGO Dimensions népszerűsítésére. A színész ezúttal is a filmekből ismerős tudós, Doc bőrébe bújuk.

Kursk - játék az orosz tengeralattjáró-katasztrófáról

A lengyel Jujubee csapata bejelentette a Kursk névre hallgató belső nézetes túlélőjátékát, amely a 2000-ben bekövetkezett orosz tengeralattjáró-katasztrófát dolgozza fel. Az anyag PC-re, Macre, PS4-re és Xbox One-ra készül.

BF: Hardline - júniusban jön a Criminal Activity DLC

Pontosította a Battlefield: Hardline első bővítményének megjelenési dátumát a Visceral Games, pluszban további részleteket árult el a DLC-ről. A csomag négy új multis térképet és egy rakás érdekes kütyüt tartalmaz majd.

Crossout - Mad Max-stílusú MMO készül

A War Thunderről elhíresült Gaijin Entertainment egy posztapokaliptikus világban játszódó, csapatalapú online autós akciójátékot készít. A Crossout olyan, mintha a Motorstorm és a Mad Max szerelemgyereke lenne.