Hírarchívum - 2015. május

Kiegészül a Civilization: Beyond Earth

Idén ősszel kiegészül az 1999-es Alpha Centauri szellemi örököse, a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth. Az új kiegészítő, a Rising Tide többek között négy új játszható fajt és megújuló diplomáciai rendszert ígér.

Traileren a Life is Strange harmadik epizódja

Megérkezett a Life is Strange holnaptól elérhető harmadik epizódjának első kedvcsinálója. A friss trailer ízelítőt ad abból, hogy ebben a felvonásban mi minden vár majd Chloe-ra és Maxre. Kalandos kis epizód elé nézünk.

Megérkeztek a Warcraft-film első képei

A Wired jóvoltából megérkeztek a jövő év elejére eltolt Warcraft-film első képei. A friss fotók az egyik központi figurát, az ork Orgrimot ábrázolják, akinek Robert Kazinsky színész kölcsönzi a mimikáját.

Van Helsing III - megvan a pontos dátum

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a hazai Neocore gothic-noir akció-RPG-sorozatának harmadik része, a Van Helsing III, ami a frissen kiadott közlemény szerint most péntektől lesz beszerezhető, kizárólag PC-re.

Doom - friss teaser trailer érkezett

Váratlanul befutott a következő Doom legújabb, játékmenet-pillanatokat is felvonultató, de nagyon rövid, alig tíz másodperces teaser trailere. De ami ennél is fontosabb, az első gameplay videót az E3-on láthatjuk majd.

Formula Fusion - sikeres kampány, korai gameplay

Az R8 Games csapata nyugodt szívvel bonthat pezsgőt, ugyanis sikeres lett első játékuk, a Formula Fusion Kickstarter-kampánya. A Wipeout veteránjai egy korai gameplay ízelítővel mondtak köszönetet a rajongóknak.

Ötödik szülinapját ünnepli a Red Dead Redemption

Öt évvel ezelőtt ezen a napon került boltokba a Rockstar vadnyugati GTA-ja, a Red Dead Redemption. A jubileum alkalmából a rajongók is kitettek magukért, és egy GTA V rajongói videóval ünnepelték a születésnapot.

HWSW: Újra a kalóz-Windows frissítéséről

A kalóz-Windows is frissíthető lesz Windows 10-re, ez utóbbi azonban a frissítés lehetőségével még nem válik teljes jogú polgárrá, vízjeles háttérre és korlátozásra számíthatnak a felhasználók - írja a HWSW.

Brit toplista: még mindig vezet a Project CARS

Még mindig a Project CARS vezeti a brit toplistát, a Slightly Mad Studios autóversenyét még a Wolfenstein: The Old Blood dobozos változata sem tudta megszorongatni. Ezzel újabb rekordot hozott a cím.

Ízelítő a Game of Thrones folytatásából

Hamarosan folytatódik a Telltale Game of Thrones-sorozata, a fejlesztők már el is kezdték teaselni a negyedik epizódot néhány screenshot társaságában. Spoileres képsorok következnek!