Hírarchívum - 2015. augusztus

Mad Max - döntsd el, mit csináljon Max!

Új gameplay előzetest kapott a Mad Max, méghozzá az interaktív fajtából, bizonyos pontokon neked kell eldöntened, hogy hogyan oldanád meg az adott helyzetet Max helyében.

Batman: Arkham Knight - vissza 1989-be

Jövő héten érkezik a Batman: Arkham Knight legújabb DLC-je, amely az 1989-es Batman-film Batmobilját is vezethetővé teszi. Most ebből kaptunk egy kis videós ízelítőt, nézzétek csak!

The Witcher 3 - a modderek figyelmébe ajánljuk

A CD Projekt RED jóvoltából hivatalos Modkitet kapott a The Witcher 3: Wild Hunt, innentől kezdve a hozzáértők tetszés szerint nyúlhatnak bele a játék PC-s változatába. Unikornist mindenkinek!

Metroidot akart csinálni a MercurySteam

A hírek szerint a Castlevania után a Metroidot is felmelegítette volna a MercurySteam, az ötletüket be is mutatták a Nintendónak. Nekik annyira nem jött be, de elképzelhető, hogy a projekt ennek ellenére megmenekül.

Amerikai toplista: még mindig vezet a PS4

Az NPD is közzétette a maga jelentését az amerikai játékpiac elmúlt hónapjáról: továbbra is tarolnak a Warner Bros. játékai, míg a konzoleladási toplistát a PlayStation 4 vezeti ezúttal is.

Battlefront - nem érdekli a kampány az embereket

A DICE már többször is elmondta nekünk, hogy eleve nem szerettek volna egyjátékos kampányt tenni a Star Wars: Battlefrontba, Peter Moore jóvoltából pedig arra is fény derült, hogy miért döntöttek így.

Ezért változott meg az új Tony Hawk grafikája

A Gamescomon meglepték a játékosokat a Tony Hawk's Pro Skater 5 fejlesztői, eléggé megváltoztatták ugyanis a játék grafikáját. Ha nem is lett sokkal szebb, stílusában már eléggé elüt az eredetileg mutogatott változatoktól.

Hónap végén jön a Calvino Noir, itt a launch trailer

Alighogy bemutatkozott a Calvino Noir, már készülhetünk is a megjelenésére: a készítők szerint augusztus végén válik majd letölthetővé a klasszikus noir filmek hangulatát idéző lopakodós játék.

Idén is lesz PlayStation Experience

Tavaly kellemes meglepetésnek bizonyult a PlayStation Experience, főleg, hogy több ütős bejelentést is kaptunk a show apropóján. A jó hír, hogy a Sony idén is tart hasonló bulit, igaz, ezúttal egy másik helyszínen.

Guillermo del Toro nem csinál több játékot

Kétszer próbálta meg, és mindkét projektje meghiúsult. Nem rajta múlott, de úgy néz ki, ennyi éppen elég volt neki az iparágból, és a jövőben inkább messzire elkerülné a játékfejlesztést.