Hírarchívum - 2015. augusztus

Uncharted: The Nathan Drake Collection trailer

Friss előzetest kapott az eddig megjelent Uncharted-játékokat magába foglaló Uncharted: The Nathan Drake Collection. Az új trailer a három rész különálló történeteire koncentrál.

Stories: The Hidden Path - akció-RPG PS4-re

A PlayStation Blogon mutatta be a Tiny Brainst is fejlesztő Spearhed Games csapata legújabb, kizárólag PlayStation 4-re fejlesztett akció-szerepjátékát, a Stories: The Hidden Patht. Odabent infók és látnivalók várnak.

Deus Ex: Mankind Divided - lesz New Game+ mód

Az Eidos Montreal kiadott egy friss videót a Deus Ex: Mankind Dividedről. Ebben a fejlesztők rengeteg, eddig nem ismert részletet osztanak meg a játékról, például azt, hogy biztosan kapunk New Game+ módot.

Scalebound - évek óta megvolt a koncepció

Hideki Kamiya, a Platinum Games alapítója és a Scalebound rendezője a brit Metrónak adott interjút, amiben többek között arról is mesélt, hogy már a cég alapításakor megvolt a játék ötlete, mégis éveket kellett rá várnunk.

A PS4-et és az Xbox One-t is koppintja az Ouye

Hiába szabadulhatott be Kínába a PlayStation 4 és az Xbox One, olcsó másolatokból ezután sem lesz hiány. Az Ouye egyszerre másolja a két konkurenst, de annyira, hogy még a helyiek is leszólták emiatt.

Disney Infinity 3.0 - az új film sem marad ki

A D23-on természetesen a Disney Infinity soron következő felvonása is előkerült, a készítők több új play setet és karaktert is lelepleztek a hónap végén megjelenő játékhoz. A Star Wars: The Force Awakens sem marad ki.

Darth Vader saját PS4-et kap

Még mindig D23, az expóra ugyanis a Sony is készült egy bejelentéssel: ők novemberben rukkolnak elő egy spéci Darth Vader-festést kapott PlayStation 4-gyel, amit az új Battlefronttal és a Disney Infinity 3.0-val is megvehetünk.

Kingdom Hearts III - Baymax is benne lesz

A Square Enix a D23 Expo apropóján jelentette be, hogy új Disney-világgal bővíti a Kingdom Hearts III univerzumát, így a Big Hero 6, illetve annak főszereplő robotja is tiszteletét teszi a játékban.

Érkezik a gyűrűbe gyúrt mozgásérzékelős kontroller

Új kiegészítővel jelentkezik a Titanium Falcon, a cég egy gyűrűformájú mozgásérzékelős kontrollerre szeretne összeszedni némi pénzt az Indiegogón keresztül. Egyelőre egy képet tudunk mutatni róla.

Star Wars IX - a Jurassic World rendezőjétől

A hétvégén zajlik a Disney saját bejáratú expója, a D23, és mint olyan, több érdekes hírt is hozott a Star Wars-sorozat kapcsán. Ezek közül mi hármat emeltünk ki nektek, a kattintás után olvashatjátok is őket.