Hírarchívum - 2015. augusztus

Utolsó traileren a Satellite Reign

Másfél hét múlva, augusztus 28-án végre bemutatkozik a cyberpunk stratégia, a Syndicate legújabb szellemi örököse, a Satellite Reign, ami ennek megfelelően megkapta utolsó, hangulatos kedvcsinálóját.

Zombi - utolsó trailer, pontos gépigény

A mai naptól tölthető az eddig Wii U-exkluzív ZombiU multiplatformosított változata, a Zombi. A premier alkalmából a UbiSofttól érkezett egy utolsó trailer és a PC-s változat pontos gépigénye is befutott.

Just Cause 3 - jó móka lesz a challange mód

Roland Lesterlin, a Just Cause 3 rendezője egy tartalmas videót készített az IGN számára, amiben bemutatja, mennyire szórakoztatóak lesznek a játék különböző kihívásai. Beljebb videót és részleteket találtok.

Másfél hónappal később jön a Rainbow Six: Siege

A UbiSoft frissen kiadott közleménye szerint a kiadó legújabb taktikai online shootere, a Rainbow Six: Siege az eredetileg októberre tervezett premier helyett csak december elején kerül boltokba.

The Talos Principle - talán Xbox One-ra is

Nem kizárt, hogy a Croteam és a Devolver Digital fejtörőkkel színesített játéka, a The Talos Principle a tavaly év végi PC-s premier után nem csak PlayStation 4-re, de Xbox One-ra is meg fog jelenni.

Volume - PlayStation Vitára kicsit később

Az eredeti tervekkel szemben mégsem holnap, a PC-s és PS4-es változatokkal párhuzamosan jelenik meg a Volume PlayStation Vitára szánt kiadása. Szerencsére csak pár hetes csúszásról van szó.

MGS V: The Phantom Pain - úton az utolsó trailer

Hideo Kojima szokásához híven a Twitter-oldalán jelentette be, hogy már készül a szeptembert indító Metal Gear Solid V: The Phantom Pain utolsó előzetese. Jó eséllyel egyben ez lesz Kojima utolsó MGS-trailere is.

CoD: Black Ops 3 - bemutatkoznak a specialisták

Folytatódik a hamarosan kezdődő Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer bétájának részletes bemutatása. A Treyarch ezúttal több olyan videót publikált, amelyek a multiban is elérhető specialistákat mutatják be.

Windows 10 - néhány lemezeddel gondban leszel

A Windows 10-en egész egyszerűen nem indulnak el azok a játékok, amelyek lemezéhez SafeDisc vagy SecuROM másolásvédelmet használtak a kiadóik. Vicces, de a megoldás több esetben is a crackelés lehet.

Hob - új játékkal jelentkeznek a Torchlight alkotói

Bejelentette a Runic Games a legújabb játékát. A Hobról egyelőre csak egy kevés látnivalónk és néhány infónk van, de az eddigiek alapján ígéretesnek tűnik a Torchlight-csapat következő próbálkozása.