Hírarchívum - 2015. augusztus

Tales from the Borderlands - trailer a folytatáshoz

Platformtól függően ma, illetve a következő napokban rajtol el a Tales from the Borderlands negyedik epizódja, amely az Escape Plan Bravo alcímet kapta. A screenshotok után trailerrel örülünk neki.

Resident Evil 2 - annyi a rajongói remake-nek

Noha valószínűleg az InvaderGames remake-je miatt vágott bele a Capcom a Resident Evil 2 felújított változatába, most épp a Capcom remake-je miatt ejti a projektet a rajongókból álló csapat.

Until Dawn - és erre mit lépsz?

Újabb interaktív előzetest kaptunk, ezúttal az Until Dawn készítői mutatják be egy élőszereplős kisfilm segítségével, hogy milyen döntéseket kell majd meghoznunk a horrorjáték során.

Seven - a Thief által inspirált szerepjáték

Izgalmas egyveleggel készül a Kholatot jegyző IMGN.PRO és az egykori CD Projekt RED-munkatársakból álló Fool's Theory: új projektjük egy, a Thief által inspirált izometrikus nézetű szerepjáték lesz.

Brit toplista: megint a LEGO Jurassic World vezet

Rövid ideig uralkodott csak az Xbox One-exkluzív Rare Replay, a második hetén már alaposan visszaestek az eladásai, így át is adta másnak a brit játékeladási toplista aranyérmét.

Frissítve: The Witcher 3 - kézközelben a New Game+

Habár a CD Projekt RED még nem jelentett be semmi konkrétat a New Game+ játékmód megjelenésével kapcsolatban, Xbox One-ra már tölthető is a The Witcher 3 utolsó ingyenes DLC-je.

Frissítve: Windows 10 - letiltja az illegális játékokat

Módosult a Windows 10 EULA-ja. A frissített licencszerződés elfogadásával a felhasználók elfogadják, hogy a Microsoft bármikor ellenőrizheti rendszerünket és törölheti arról az illegális tartalmakat, például a letöltött játékokat.

Zombi - 60 perc az apokalipszisben

Holnap jelenik meg az eddig csak Wii U-exkluzív ZombiU multiplatform verziója, a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenő Zombi, amiről most több mint egy órányi játékmenet-ízelítőt tudunk mutatni.

Gears of War: Ultimate Edition - utolsó trailer

A The Coalition továbbra is lapátolja a szenet a nosztalgiavonatba, így a Gears of War első részének felújított változata, az Ultimate Edition utolsó trailere a klasszikus Mad World tévéreklámot idézi meg.

Final Fantasy VII - mint 2D-s beat ’em up

A PD Design Studiónál akad néhány Final Fantasy VII-rajongó, akik szabadidejükben fogták magukat és elkészítették a játék oldalnézetes akcióverzióját, a Final Fantasy VII: Re-Imaginedet.